Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O DACIE, provenită dinaintea colonizării romane, a răsturnat cu roțile-n sus un HYUNDAI lângă Lipova

O DACIE, provenită dinaintea colonizării romane, a răsturnat cu roțile-n sus un HYUNDAI lângă Lipova
Comentează 13

Joi, 3 mai,  în jurul orei 11,00, pe segmentul de șosea dintre Lipova și Ususău a avut loc o ciocnire frontală între o Dacie, provenită dinainte de colonizarea provinciei noastre protoistorice de către romani și un Hyundai. În urma impactului cei doi pasageri din autoturismul fosilă istorică (sau brand de țară, cum ar spune, umflându-se-n pene, Dan Puric) au suferit multiple fracturi, fiind de urgență duși la Spitalul Județean Arad de către elicopter SMURD și Ambulanță, după ce în prealabil pentru extragerea lor din (să-i zicem, totuși), autoturism, a fost necesară intervenția Detașamentului de Descarcerare al ISU Arad.

Iată și o descriere nițel mai științifică a evenimentului, făcută de către inspectorul șef Lorena Radu din Biroul Presă al IPJ Arad: ”In aceasta dimineata in jurul orei 11.10, in afara localității Lipova, a avut loc un grav accident rutier. Din primele cercetari efectuate la fața locului s-a stabilit ca un barbat de 30 ani, in timp ce conducea un autoturism pe DJ. 682, intr-o curba la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers, acroșand un autoturism condus regulamentar de un barbat de 72 de ani.
In urma evenimentului rutier, au fost raniti: grav, soferul de 72 de ani si usor, un barbat de 42 de ani, pasager in acelasi autoturism.
Se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa”.

 

Vasile Zărăndan

Galerie foto (30)


Scrie un comentariu

trimite