Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O "Bătrână Doamnă" prăfuită şi zdrenţuroasă: Afumaţi - UTA 5-2

O
Comentează 0

Rău a ajuns UTA! Victoria din campionat, din ultima rundă, a fost praf în ochii celor care încă mai cred în acest proiect. Câţi or mai fi! Azi, în Cupă, UTA a confirmat încă o dată că rămâne într-o criză de rezultate dar şi imagine. În campionat Afumaţiul şi-a luat punctele cu echipa arădeană, iar acum în Cupă a profitat de degringolada din sânul unei "Bătrâne Doamne", care etalează nişte...haine zdrenţuroase rău. Şi ca tacâmul să fie complet echipa arădeană. Şi ca tacâmul să fie l-a pierdut şi pe al doilea portar, după ce Grahovac s-a accidentat în campionat, iar acum Barna şi-a rupt nasul.

Cât despre meci gazdele au deschis scorul din penalty, după care până la pauză Stahl a întors rezultatul. Au urmat însă 45 de minute jucate execrabil în defensivă, plus eliminare a lui Scutaru, care devine indisponibil pentru jocul de campionat de la Suceava. Cupa devine istorie pentru UTA, campionatul rămâne doar ca salvare de la retrogradare (ruşinos obiectiv), iar sezonul e unul gri şi cu perspective incerte.

”Aproape toate au fost împotriva noastră astăzi, de la accidentarea lui Barna până la penalty-ul pe care nu le-am primit. Până la urmă, victoria celor din Afumați, având în vedere aspectul reprizei a doua, poate e meritată. Dar nu trebuia să se întâmple să pierdem în asemenea context: am luat patru goluri din faze fixe – două penalty-uri și două cornere. Cu atât mai mult e greu de digerat această înfrângere”, a spus antrenorul Cristi Todea.

UTA: Barna (22 Mureşan) – Polgar (46 Adili), Ciucă, Scutaru, Asani – Prună, Tănase, Păcurar, Hlistei – Stahl (62 Strătilă), Florea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite