Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Nu au cucerit Cetatea Sătmarului. "Continui să spun şi să cred că această echipă are un potenţial mai mare decât arătat până acum"

Nu au cucerit Cetatea Sătmarului.
Comentează 0

Multe lacrimi de frustrare şi dezamăgire au curs ieri după jocul din Cetatea Sătmarului. Univ Goldiş ICIM Arad avea nevoie de victorie în jocul cu CSM Satu Mare. Au alergat mult timp după adversar, şi când a trecut la conducere o rotiţă din mecanism dădea rateuri. Soarta şi-a mai întors o dată faţa spre fetele lui Bogdan Bulj, în ultimele secunde, când gazdele au ratat 2 libere, Hadzovic a recuperat, dar Nagy nu a putut finaliza pentru a trimite disputa în prelungiri. Aradul pierde şi caută acum să-şi păstreze un loc 7, ce îi oferă câteva mici şanse la a spera.

"Nu a fost să fie. Nu am funcţionat la parametrii normali. Unele jucătoare nu au fost conectate corect la miza partidei, şi asta a afectat luciditatea jocului nostru, neexploatând momentele importante ale jocului. Ne vom strădui să rămânem pe locul 7, pentru a avea şansa noastră în play-off. Continui să spun şi să cred că această echipă are un potenţial mai mare decât  arătat până acum. Însă demonstraţia trebuie să vină cu o pregătire adecvată din toate punctele de vedere", spune preşedintele Marcel Urban.

Pe 3 februarie, de la ora 18, Univ Goldiş ICIM Arad joacă, pe teren propriu, cu Tg. Mureş, în ultima rundă a sezonului regulat. Urmează apoi meciurile din grupa 7-10, prima rundă fiind programată pe 18 februarie.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite