Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Noutăţile UTA-ei, decise să pună umărul la promovare. "Sper ca după trei luni să fim în Liga I"

Noutăţile UTA-ei, decise să pună umărul la promovare.
Comentează 0

Cu câteva zile înaintea debutului oficial pe 2017 (diminică la Brăila) UTA şi-a prezentat achiziţiile iernii. Vorbim despre Dumitru Muntean, Mevlan Adili, Robert Vîlceanu și Gianmarco Piccioni. ”Acum suntem chiar OK din punct de vedere al efectivului, avem câte doi jucători pe post. Au venit fotbaliști care ne pot ajuta, pentru că sunt polivalenți”, a remarcat antrenorul principal al roș-albilor.

”E decizia antrenorului unde voi juca. Nu am venit aici pentru un post fix, joc și în poartă dacă e nevoie! Mă gândesc deja la meciul de la Brăila, am mai jucat pe terenul lor cu Satu Mare”, a spus Munteanu.

”Eu sunt foarte fericit că sunt aici, îmi aștept debutul, dar acum mă gândesc că mai important e să câștigăm la Brăila. M-am adaptat bine la UTA, îmi doresc să ajut UTA să urce în prima divizie”, spune şi Adili.

”M-am acomodat cu antrenamentele, cu băieții, cu orașul, mă bucur că am ajuns aici. Sper să fie totul bine și să promovăm. Îmi doresc să joc cât mai bine și să ajut echipa”, e mesajul tânărului mijlocaș Vâlceanu.

”Am avut oferte și din Liga I, dar mi-a plăcut mult proiectul de la UTA, condițiile de aici și liniștea financiară. Sper ca după trei luni să fim în Liga I”, spune fotbalistul italian, Piccioni.

„Începe un retur foarte important pentru clubul nostru și, așa cum antrenorul nostru a considerat necesar,  am întărit lotul cu câțiva jucători. Laurențiu Roșu ne-a solicitat neapărat doi jucători, noi am reușit să aducem patru și, mai mult decât atât,  aproape toți sunt jucători polivalenți. Printr-un concurs nedorit de împrejurări, UTA a ajuns să aibă al doilea palmares din România, după Dinamo. Nu știu exact ce s-a întâmplat la Steaua, dar atâta timp cât am devenit al doilea club ca și titluri câștigate în țară, nu cred că există o motivație mai mare pentru jucătorii noștri”, a completat Codru Grădinariu, managerul alb-roşilor.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite