Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Nimic nou şi după Alexandria. Ba chiar mai rău. "Cel mai prost meci al nostru din acest sezon. Fetele trebuie să îşi recupereze încrederea"

Nimic nou şi după Alexandria. Ba chiar mai rău.
Comentează 0

Plecarea lui Stacey Nolan şi înlocuirea sa temporară cu Dan Moraru nu a adus nimic bun în tabăra Univ Goldiş ICIM Arad. Şocul încă nu a fost produs, poate de mâine când vine la Arad noul antrenor Bogdan Bulj. Ieri la Alexandria, sub coordonarea experimentatului Dan Moraru, echipa arădeană a arătat rău, spre catastrofal, fiind învinsă de echipa gazdă la o diferenţă enormă, 17 puncte.

"De departe a fost cel mai prost meci al nostru din acest sezon. Nu pot să accept ca o echipă are se afla sub noi în clasament să ne bată la o aşa diferenţă. Sper însă ca prin venirea noului antrenor să ne organizăm mai sănătos în apărare, acolo unde suferim, şi să creăm un sistem de atac care să se potrivească potenţialului jucătoarelor pe care le avem. Fetele trebuie să îşi recupereze încrederea în forţele lor. Eu cred în această echipă, care are potenţial dacă fiecare jucătoare este exploatată prin ceea ce ştie să facă. Nu dezarmăm, vom lupta până la capăt, şi cred că ne vom atinge biectivul propus. Ştiu ca această echipă poate arăta mult mai bine", spune preşedintele Marcel Urban.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite