Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Împuşcături în plină stradă, în Timişoara. Nepotul milionarului Zaher Iskandarani, împuşcat

Împuşcături în plină stradă, în Timişoara. Miercuri seară, nepotul celebrului om de afaceri Zaher Iskandarani a trecut prin momente de groază. Imediat cum a ieşit dintr-o sală de fitness, mai multe focuri de armă au fost trase asupra sa.

Împuşcături în plină stradă, în Timişoara. Nepotul milionarului Zaher Iskandarani, împuşcat
Comentează 0

Incident armat la Timişoara, miercuri seara! S-a tras asupra unui bărbat, din familia lui Zaher Iskandarani, în zona Torontalului. Fatid Jamil, nepotul căutatului om de afaceri Zaher Iskandarani, a fost impuscat in fata unei sali de sport. Barbatul tocmai iesise de la sala si se urcase in masina sa, un BMW X6, cand au inceput impuscaturile. Doua gloante au strapuns portiera din stanga spate, iar un al treilea geamul soferului.

Echipaje de politie, jandarmi si ambulanta au sosit in mare graba. Potrivit opiniatimisoarei.roFatid Jamil a fost ranit la o mana si a fost transportat la Spitalul Municipal Timisoara pentru ingrijiri.

Se pare ca la mijloc a fost vorba de o reglare de conturi.

Politistii au intrat in alerta si ii cauta acum pe cei care au tras cu arma asupra barbatului.

Nepotul lui Zaher Iskandarani a fost bagat direct in sala de operatie. Medicii de la Spitalul Municial Timisoara incearca sa-i salveze degetul inelar de la mana stanga zdrobit de singurul glont care l-a atins pe Fatid Jamil.

Fatid Jamil locuieste in Timisoara intr-un apartament care a fost in urma cu multi ani scena unei crime sangeroase. In acea locuinta, in 1994, unui cetatean sirian i-a fost retezat capul cu o sabie. De acea crima teribila a fost acuzat fratele lui Zaher Iskandarani, Maher Iskandarani, disparut inca de pe atunci.

Zaher Iskandarani, zis si Printul Banatului, se afla pe lista celor mai cautati infractori de catre politisti. Are de executat o pedeapsa cu inchisoarea de 5 ani si a disparut de mai multa vreme. Barbatul in varsta de 58 de ani se presupune ca s-ar ascunde in Liban. A fost condamnat pentru evaziune fiscala in urma cu 2 ani, insa a disparut chiar cu o zi inainte de pronuntarea sentintei definitive, in aprilie 2014.

Sursa romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite