Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Neînvinşi de 270 de minute. Şi vine Timişoara. „Din prima zi petrecută la Arad, am înțeles ce înseamnă rivalitatea între UTA și Timișoara”

Neînvinşi de 270 de minute. Şi vine Timişoara. „Din prima zi petrecută la Arad, am înțeles ce înseamnă rivalitatea între UTA și Timișoara”
Comentează 0

Duminică se reaprinde flacăra derby-ului fotbalistic dintre Arad şi Timişoara. Arădenii pornesc cu un moral imens, după ce în week-end au obţinut al 3-lea succes la rând (3-2 cu Academica Clinceni)

„Am început meciul destul de slab, dar asta și pentru că am fost obligați să jucăm doar cu mingi lungi, deoarece jumătatea noastră de teren era plină de apă și noroi. Noi toată săptămâna am făcut antrenamente bazându-ne pe un joc de posesie, pe o construncție , care să pornească de la portar, dar nu am putut să punem în practică acest joc. Sunt aproape convins că pe jucătorii noștri chiar i-a afectat starea terenului, fiindcă au văzut că nu putem construi și am mai evoluat și contra vântului. Dacă eram mai atenți nu am fi primit acel gol și nici nu am fi lăsat să adversarii să aibă atâtea ocazii. Primim prea multe goluri însă și nu sunt mulțumit de acest lucru. Dar, trebuie să îi felicit pe jucători pentru atitudine și pentru cele trei puncte obținute”, a spus antrenorul Laurențiu Roșu.

Şi acum vine meciul cu rivala de pe Bega. „E foarte important meciul cu Timișoara, dar înainte de acel meci mi-am dorit mult să câștigăm cu Clinceniul. Acum că am reușit asta, toate gândurile noastre sunt la partida cu Timişoara. De când am venit, din prima zi petrecută la Arad, am înțeles ce înseamnă rivalitatea între UTA și Timișoara. Fotbaliștii știu și ei, jucăm acasă, stadionul va fi plin, trebuie să câștigăm”, a mai spus Roşu.



Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite