Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Nădlac: Turc prins sub un camion încărcat cu roșii

Un bărbat din Turcia a fost prins încercând să treacă ilegal frontieră româno-ungară prin Nădlac ascuns sub un camion care transorta roșii în Germania.

Nădlac: Turc prins sub un camion încărcat cu roșii
Comentează 0

Poliţiştii de frontieră din Vama Nădlac au prins, în noaptea de joi spre vineri, un cetățean turc care a încercat să iasă ilegal din ţară, ascuns sub un camion.

Automarfarul era condus de un turc în vârstă de 39 de ani și transporta roşii din Turcia pentru o societate comercială din Germania.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, polițiştii de frontieră au descoperit că un bărbat stătea ascuns pe osia remorcii. Identitatea acestuia a fost verificată, stabilindu-se că este din Turcia și are 24 de ani.

”Tânărul a declarat că a recurs la această metodă deoarece dorea să ajungă într-un stat din Spaţiul Schengen și nu îndeplinea condițiile legale pentru a călători într-un stat din vestul  Europei”, precizează un comunicat de presă al Poliției de Frontieră.

Bărbatul este cercetat penal pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Șoferul susține că nu știa de conaționalul său ascuns sub remorcă, însă este cercetat pentru complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite