Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Momentul șocant în care românca este aruncată în Tamisa de SUV-ul teroristului din Londra

Atentat la Londra. Doi români, soț și soție, au fost răniți la Londra în atentatul terorist din zona Westminster. Imagini șocante prezentate de BBC News surprind momentul în care mașina Hyunday 4X4 a lovit pietonii pe Podul Westminster și a proiectat-o pe româncă în apele Tamisei.

Momentul șocant în care românca este aruncată în Tamisa de SUV-ul teroristului din Londra
Comentează 1

Atentat la Londra. Doi români, soț și soție, au fost răniți la Londra în atentatul terorist din zona Westminster. Imagini șocante prezentate de BBC News surprind momentul în care mașina Hyunday 4X4 a lovit pietonii pe Podul Westminster și a proiectat-o pe româncă în apele Tamisei.

Atentat la Londra. Cei doi români veniseră în capitala britanică pentru a-şi sărbători ziua de naştere, după cum a spus ambasadorul României în Regatul Unit, Dan Mihalache, la Realitatea TV.

Atentat la Londra. "Tânăra este într-o stare relativ complicată, destul de gravă cu leziuni cerebrale, cu plămânii care sunt pe punctul de a ceda, băiatul e în stare buna are doar o fractura la laba piciorului, dar în ceea ce o privește pe tânăra sperăm că se va redresa. Erau turiști, din păcate au avut ghinion, venise să își serbeze ziua de nastere erau prieteni urmau să se căsătorească", a declarat la Realitatea TV ambasadorul României în Regatul Unit.

Atentat la Londra. Una dintre cele 2 persoane de cetăţenie română rănite se află în continuare internată în stare gravă, iar cealaltă, care a fost rănită uşor în urma incidentului, a fost externată., informează MAE. Misiunea diplomatică continuă monitorizarea cazului, mentinând legatura cu unitatea medicală, familia persoanei rănite, precum şi cu autoritățile locale, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară, în funcţie de solicitări.

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite