Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Miting PSD. Pliantul pe care l-au găsit oamenii în cutiile poştale, chiar înainte de protest

Deşi mai este puţin timp până când va începe mitingul PSD, partidul nu stă degeaba. Drept pentru care oamenii au găsit în cutiile poştale pliante prin care sunt chemaţi la mitingul împotriva abuzurilor din Piaţa Victoriei.

Miting PSD. Pliantul pe care l-au găsit oamenii în cutiile poştale, chiar înainte de protest
Comentează 0

Astfel, un cetăţean a transmis pe adresa martorocular@realitatea.net, pliantul pe care l-a găsit în căsuţa poştală.

Reamintim că astăzi are loc mitingul PSD împotriva abuzurilor la care Liviu Dragnea şi-a propus să aducă sute de mii de oameni chiar în Piaţa Victoriei, pentru a manifesta "Pentru prosperitate, nu pentru securitate". Lideri din partid au vehiculat cifre uriaşe: ar putea veni 400 000 de oameni la mitingul care denunţă abuzurile din justiţie, dar şi "statul paralel". Practic, după cum a spus Liviu Dragnea: "Va fi un miting foarte mare". Ce e drept, organizat de PSD, chiar dacă tot PSD este la guvernare. Realitatea.net şi Realitatea Tv vă vor ţine la curent, pe parcursul întregiii zile, cu toate datele legate de mitingul de amploare.

Mitingul PSD,"Pentru prosperitate, nu pentru securitate", începe la ora 20.00, chiar în faţa Guvernului, locul în care în 2017, au avut loc protestele #Rezist, cu 200 000 de oameni. Organizarea a fost una minuţioasă, fiecare organizaţie judeţeană a primit un document de la centru cu indicaţii clare de la secretarul general al PSD, Marian Neacşu: fiecare om trebuie să fie îmbrăcat în alb sau în straie populare, să aibă pliant cu strofele imnului, dar şi lanterne mici sau telefoane cu lanterne.

Dar, revenind, iată ce scrie pe pliantul pe care mai mulţi oameni l-au găsit în căsuţa poştală: 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite