Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Misterul sicriului în care se afla femeia care a trăit acum 800 de milioane de ani

O poveste fascinantă, relatată cu lux de amănunte în presa sovietică, s-a petrecut în luna septembrie a anului 1969 , în satul districtul Rzhavchik Tisulskago de regiunea Kemerovo, Rusia.

Misterul sicriului în care se afla femeia care a trăit acum 800 de milioane de ani
Comentează 0

O echipă specializată de mineri, în frunte cu Alexander Alexandrovici Masalygina, s-a deplasat în districtul Rzhavchik Tisulskago pentru a săpa o mină de cărbuni. Obiectivul echipei era să ajungă la circa 70 de metri sub pământ pentru a facilita exploatarea de cărbuni din acea zonă.

Planul a fost dus la bun sfârșit, dar un eveniment incredibil avea să schimbe viața minerilor pentru totdeauna. Aceștia au descoperit un sicriu neobișnuit din piatră, pe care din curiozitate l-au scos la suprafață.

Atunci când l-au deschis au rămas șocați pentru că mineri, fără să știe, au făcut o descoperire incredibilă. În sicriu era așezată o femeie, de o frumusețe rară, așa cum au descris-o minerii, cu trăsături extrem de fine, care aduceau cu cele ale europenilor din acele vremuri.

Din cauza căldurii, din sicriu a început să se scurgă un lichid ciudat, de culoare roz-gălbuie. Mineri au realizat că ceea ce au descoperit ei este un fapt foarte important și trebuie raportat la partid.

Până să sosească o echipă specializată, care să preleveze misterioasa descoperire, minerii au mai observat că o parte buna din sicriu era umplut cu acest lichid.

Citeste mai mult pe efemeride.ro


Scrie un comentariu

trimite