Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Miracol într-o localitate din Olt. E însărcinată cu gemene la doi ani după ce fiicele (de 9 şi 15 ani) i-au fost ucise de soţ!

În martie 2015, a avut parte de cea mai mare tragedie care i se poate întâmpla unui om: şi-a găsit fetele spânzurate de tatăl lor, care apoi s-a sinucis. La mai bine de doi ani de la tragedia din localitatea Mirila, judeţul Olt, Ileana are din nou motive de a zâmbi şi de a lupta. Mama fetelor ucise de propriul tată s-a recăsătorit şi este însărcinată cu... gemene!

Miracol într-o localitate din Olt. E însărcinată cu gemene la doi ani după ce fiicele (de 9 şi 15 ani) i-au fost ucise de soţ!
Comentează 0

Minunile există şi ea este dovada! Ileana şi-a pierdut în 2015 fetele, Claudia (15 ani) şi Marina (nouă ani), când acestea au fost spânzurate de tatăl lor, care apoi s-a sinucis. Doi ani mai târziu, femeia simte că a renăscut.

La un an de la moartea fiicelor sale, Ileana a început o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat alături de care îşi construieşte o nouă familie. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau copii, fiind colegi de clasă. Ileana s-a căsătorit, însă, cu cel care avea să îi omoare fetiţele. După un an de doliu, fostul coleg a venit la ea şi i-a mărturisit sentimentele tăinuite de-a lungul anilor, cerând-o de soţie. Acum, Ileana se bucură de o adevărată minune! Este însărcinată cu... gemene.

Femeia a mărturisit că leacul care a ajutat-o să meargă mai departe după moartea Claudiei şi a Marinei a fost credinţa în Dumnezeu. Viitoarea mămică a spus cu vocea tremurândă de emoţie amestecată cu durere că simte că a început o cu totul altă viaţă, deşi nimeni, niciodată nu le va putea înlocui pe fetele pierdute.

Ileana, la înmormântarea fiicelor ei

Ileana, la înmormântarea fiicelor ei

Citeste mai mult pe cancan.ro


Scrie un comentariu

trimite