Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Minte Dragnea pe cum respiră, la fel ca PSD-iștii arădeni

Așa cum suntem deja obișnuiți cu minciunile, cu promisiunile neonorate din campania electorală a PSD-iștilor, iată că încă odată se dovedește că de la cap se împute PSD-ul, pardon peștele.

Minte Dragnea pe cum respiră, la fel ca PSD-iștii arădeni
Comentează 1

Aflat într-o vizită la CAI Curtici, mai marele PSD-ului, penalul Dragnea ne minte din nou cu non-șalanță. Ne relatează cât de mare om de afaceri a fost, este și sperăm că nu va mai fi.

"Eu la 26 de ani aveam trei restaurante, treimagazine şi două centre en-gros. Aveam 950 de angajaţi. Dacă începi de mic să munceşti reuşeşti în viaţă." ne impresiona Dragnea

Nenea Dragnea mincinosule, filosoful Mihai Fifor este ministrul economiei, deci s-ar zice că se pricepe la calcule și nu te-a tras de mânecă?. Cum mama naibi în 1988 când aveai 26 de ani ( Dragnea este născut pe 28. oct. 1962), pe vremea lui Ceaușescu, puteai să ai o grămadă de afaceri? Angajați, restaurante...bla, bla, bla. Probabil că i-ai promis președintelui analfabet de la aceea vreme, oltean de origine ca și tine că vei duce mai departe stindardul PCR-ului(cred că o faci) și te-a lăsat să-ți dezvolți afacerile după cum ne-ai relatat.

Domnule Dragnea, mi-e tare greu să mă adresez cu o astfel de formulă, crezi că arădenii sunt la fel ca asistații sociali din Teleorman, cei care te votează pe tine și partidul tău? Te înșeli! Poate te-a prostit Fifor și Căprar, dar arădenii, curticenii sunt oameni harnici și deștepți, pe deasupra, crede-mă nu sunt curioși să asculte aberațiile, inepțiile și minciunile tale.

Așa că ar fi mai bine să ne scutești de prezența ta, să ne vizitezi cât mai rar și sincer poți să îi iei lângă tine la Teleorman și pe parlamentarii arădeni care te-au însoțit; Căprar, Todor și Tripa, că Fifor s-a repatriat deja. Că vedem pe zi ce trece că aerul de pe Dâmbovița le priește, mint la fel ca și tine, fură la fel ca și tine, așa că păstrează-i. Nu va fi nici o pierdere pentru Arad!

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite