Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ministrul Finanțelor: Ordonanța privind noile prevederi fiscale intră miercuri în ședință de guvern

Ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, a declarat luni că ordonanţa de urgenţă privind noile prevederi fiscale, inclusiv transferul contribuţiilor sociale de la angajator la angajaţi, va intra miercuri în şedinţa de guvern.

Ministrul Finanțelor: Ordonanța privind noile prevederi fiscale intră miercuri în ședință de guvern
Comentează 0

Ionuț Mișa a spus că a avut o "discuție" cu premierul Mihai Tudose, care la rândul lui "a purtat o discuție la partid" și s-a decis că "miercuri (ordonanța) intră în ședința de guvern".

Întrebat de ziariști dacă această ordonanță va include și transferul contribuțiilor de la angajat la angajatori, Ionuț Mișa a răspuns: "Dacă ați citit ordonanța automat înțelegeți că e și eu cu transferul contribuțiilor".

Ministrul Finanțelor a precizat că "în momentul de față avem toate avizele".

Chestionat cum comentează faptul că premierul Mihai Tudose declara în dimineață zilei de luni că nu crede că în ședința de miercuri va intra și "trecerea contribuțiilor de la angajat la angajator", Mișa a răspuns: "Nu știu declarația premierului de azi dimineaţă".

"Dânsul (premierul) mi-a spus că a avut o discuție și la nivelul partidului și miercuri va intra în ședința de guvern", a subliniat Ionuț Mișa.

Ziariştii l-au întrebat pe Ionuț Mișa dacă decizia a fost luată la partid sau la guvern. "Asta o să îl întrebați dvs pe premier", a răspuns el, adăugând că la ședința de luni au participat, alături de el, premierul Mihai Tudose, liderul PSD, Liviu Dragnea, și secretarul general al partidului, Codrin Ștefănescu.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite