Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mîndruloc are echipă de liga a VI-a și  stadion de liga a III-a

Mîndruloc are echipă de liga a VI-a și  stadion de liga a III-a
Comentează 0

 

Scriam acum câteva săptămâni de Baza Sportivă de la Horia , un exemplu pentru cei care doresc să practice fotbalul . În acest weekend am fost la Mîndruloc să urmăresc meciul Mureșana din localitate împotriva lui Citizens Arad. Nu  am mai vizitat  la Mîndrulocul de multă vreme. Am rămas surprins de amenajările aduse stadionului.   Teren impecabil cu instalație automată de irigare, tribună de aproximativ 200 de spectator( acoperită), foișor pentru filmarea meciurilor, gard împrejmuitor  de 4 m în zona unde minigile s-ar putea pierde definitiv.  Tabelă  pentru înlocuiri, tabel cu echipa gazdă afișat  în tribune pentru spectatori, vestiare curate, condiții pe care multe echipe din ligi superioare nu le au.

Coincidența face ca atât  Horia cât și la Mîndrulocul sunt  sate aparținătoare comunei Vladimirescu, al cărei primar este Ioan Crișan.

Ioan Crișan nu a fost fotbalist ( după câte știu eu, joacă doar șah) , nici nu prea merge pe la meciurile de fotbal, însă, simte nevoia să satisfacă nevoile iubitorilor de sport din localitățile pe care le administrează. Și nu face lucruri de mântuială. Poate de aceea și oamenii simt că trebuie să le prețuiască.

Din păcate , echipele evoluează în ultima categorie valorică  a campionatului județean.E singura amărăciune a microbiștilor de aici. Oricum ei vin cu drag la meciuri, mai și încalcă unele regului de conduită, dar pleacă liniștiți acasă cu vuvuzelele lor cu tot și cu speranța că ” mâine” va fi mai bine.

Foto: Claudiu Iacob

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite