Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mihai Tudose rămâne fără sprijinul PSD. Premierul și-a anunțat demisia

Liderii PSD au votat, luni, pentru retragerea sprijinului politic al premierului. Ca răspuns, premierul Mihai Tudose a anunțat că demisionează. Conform unor surse, premier interimar ar fi propus Paul Stănescu.

Mihai Tudose rămâne fără sprijinul PSD. Premierul și-a anunțat demisia
Comentează 0

UPDATE 21.12. Membrii Comitetului Executiv Național al PSD au decis, prin vot, în ședința de luni, 15 ianuarie, retragerea sprijinului politic pentru premierul Mihai Tudose.

Drept urmare, Mihai Tudose va demisiona. 

Update Potrivit unor surse, Mihai Tudose ar fi spus că demisionează dacă votul o cere.

Update Gabriela Firea a vorbit în ședință, având un discurs pro Tudose.

Update Potrivit unor surse, în ședință s-a discutat despre cazul pedofilului. Au vorbit atat Carmen Dan, cât și Mihai Tudose. Conform altor surse, Cătălin Rădulescu, deputatul mitraliera, a fost dat afară din ședința CEX, chiar de către Mihai Tudose. Aparatele de bruiaj au fost instalate încă de la începutul ședinței.

Update Premierul Mihai Tudose a afirmat, luni, la sosirea la sediul PSD, pentru sedinta CEx al partidului, ca "Prima zi la Palatul Victoriei este prima din ultimele”.  

In ceea ce priveste declaratiile sale de saptamana trecuta, Tudose a declarat ca "Imi mentin foarte clar pozitia ca roman. Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat oameni." Primul ministru afirmase saptamana trecuta, la Romania Tv, vorbind despre rezolutia privind autonomia Tinutului Secuiesc, semnata la Cluj-Napoca de cele trei formatiuni politice maghiare (UDMR, PPMT si PCM), ca

"Am transmis ca daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag. Nici nu poate fi vorba de o astfel de autonomie pentru secui."

Update Liviu Dragnea:  În toată perioada asta nu am ieșit 

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni, înainte de şedinţa Consiliului Executiv, că în ultimele zile a ascultat multe ieşiri publice şi în şedinţa de la ora 16.00 va vota, ca de obicei cu partidul, fără a preciza dacă asta înseamnă retragerea sprijinului faţă de Guvernul Tudose.

"În toată perioada asta nu am ieşit. Doar am citit scrisori, am urmărit apariţii publice. Voi vorbi la CEx. Am aflat de la Codrin ce trebuie să facem", a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat de posibila retragere a sprijinului faţă de Cabinetul actual, liderul PSD a răspuns: "Nu ştiu".

Chestionat cum va vota dacă totuşi se va ajunge aici, Liviu Dragnea a răspuns scurt: "Ca de obicei, cu partidul".

Citeste mai mult pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite