Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mihai Tudose este propunerea PSD pentru funcţia de premier. Ce notă a primit Tudose la evaluarea lui Dragnea

Liviu Dragnea a propus în Comitetul Executiv ca PSD să meargă la Cotroceni cu Mihai Tudose, ministrul demisionar al Economiei, ca propunere de premier. În evaluarea PSD a miniştrilor Cabinetului Grindeanu, domeniul Economie, condus de Mihai Tudose, a fost notat cu zero realizări, două măsuri relizate parţial şi 17 neîndeplinite.

Mihai Tudose este propunerea PSD pentru funcţia de premier. Ce notă a primit Tudose la evaluarea lui Dragnea
Comentează 0

UPDATE Lia Olguţa Vasilescu a motivat nerealizările lui Mihai Tudose prin faptul că el şi-a îndeplinit sarcinile din programul de guvernare, însă a fost blocat de premierul Sorin Grindeanu.

”În evaluarea care a fost făcută de partid, domnul Mihai Tudose şi-a îndeplinit toate obiectivele, dar acestea au fost blocate la premier. Este vorba de Fondul Suveran de Investiţii care este gata încă din data de 15 mai. Atunci s-a depus la cabinetul prim-ministrului şi lista cu pachetele de acţiuni pentru FSDI şi proiectul de lege. Din păcate nu am înţeles nici noi de ce premierul a blocat acest punct din programul de guvernare”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

UPDATE Ministerul Economiei nu a ieşit bine la evaluarea PSD a miniştrilor Cabinetului Grindeanu. 

În evaluarea PSD a miniştrilor Cabinetului Grindeanu, domeniul Economie, condus de Mihai Tudose, a fost notat cu zero realizări, două măsuri relizate parţial şi 17 neîndeplinite.

UPDATE Mihai Tudose este propunerea cu care PSD va merge la Cotroceni după votul CExN.

Mihai Tudose a fost validat ca nominalizare de premier, iar doar patru social-democraţi s-au abţinut: preşedintele executiv Nicolae Bădălau, preşedintele PSD Olt Paul Stănescu, secretarul general adjunct Codrin Ştefănescu şi preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina.

Citeste mai mult pe romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite