Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mihai Fifor cel mai incompetent ministru din guvernul lui Tudose! Ce caută la Ministerul Economiei?

Așa cum am mai spus-o îmn mai multe rânduri Ministerul Economiei e o pălărie mult prea mare pentru filosoful Mihai Fifor

Mihai Fifor cel mai  incompetent ministru din guvernul  lui Tudose! Ce caută la Ministerul  Economiei?
Comentează 6

A dovedit încă odată că nu e capabil să realizeze absolute nimic aruncând în spațiul public doar vorbe goale sau promisiuni. Și-a dat din nou cu stângul în dreptul în ce privește proiectul de interes național, autostrada Pitești-Sibiu. Acest proiect putea fi finanțat din fonduri europene într-o proporție de 85%, dar marele economist Fifor nu a fost în stare să atragă aceste fonduri dar nu a stat prea mult pe gânduri , a filosofat un pic și s-a gândit că ar putea finanța acest proiect din Fondul Suveran Naţional de investiţii şi dezvoltare . Dar există o explicație; Dragnea l-a numit pe Fifor acolo pentru a face jocurile murdare ale PSD, pentru a-și umple conturile. Fifor este convins că dacă ar accesa fonduri europene nu ar putea fura și Dragnea l-ar dojeni foarte tare.

Așa că filosoful Fifor se apucă de lucrări dar exact ca și vânzarea blănii ursului care încă e în pădure așa vrea să folosescă bani din FSDI, dar nu știm dacă domnia sa știe că în acest fond nu prea sunt bani. Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii este o societate care urmează a fi alimentată de veniturile din dividende ale companiilor de stat care generează profit dar şi din veniturile obţinute din emisiuni de obligaţiuni şi de vânzarea de active neperformante.

La fel cum a păcălit arădeni referitor la pasaje, iată că a ajuns să păcălească românii și chiar francezii de la Renault! Asta da filosofie de viață cu siguranță să minți într-una  ai nevoie de multă școală și chiar să îl ai professor pe Liviu Dragnea.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite