Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Micul patriot la Centenar: Mândru sunt de țara mea!

Micul patriot la Centenar: Mândru sunt de țara mea!
Comentează 0

Programul național ”Școala altfel”, desfășurat în interval de timp diferit, pentru diferite trepte de învățîmânt, ne stârnește de fiecare dată!

De data aceasta oaspeții noștri au fost copii și profesorii de la Palatul Copiilor Arad care au sărbătorit în felul lor Centenarul, 100 de ani de Românie.

Coordonatorii evenimentului (Ariana Moisescu – profesor Cercul de Pictură pe sticlă, Achim Ioana – profesor Cercul de Cultură și Civilizație Romanească și Codrin Dacian Vlad – profesor, Cercul IT Multimedia, Palatul Copiilor Arad ) l-au denumit ”Micul patriot la Centenar”.

Programul copiilor a constat în recitarea și interpretare unor versuri și cântece patriotice.

Au participat elevii ai cercurilor de Jurnalistica, IT Multimedia, Pictura pe sticlă, Cultură și Civilizație românească (Palatul Copiilor Arad), elevii clasei a III-a de la Colegiul Național ”Vasile Goldiș” coordonat de prof. Viorel Dolha, părinți, profesori.

Parteneri implicaţi au fost: Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad, reprezentată prin dna. Lucia Bibarț, Colegiul National ”Vasile Goldiș”, reprezentat prin dl. Viorel Dolha, Revista ”Menestrel” și mass-media locală.

Ideea programului de la Biblioteca Județeană, de marți, 22 mai 2018, a fost ca participanții să cunoască importanţa istorică a sărbătorii Centenarului Marii Uniri, dar și să îl sărbătorească în felul lor, prin cântec și recitând propriile poezii dedicate Marii Uniri și neamului românesc.

Galerie foto (4)


Scrie un comentariu

trimite