Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Microbuz Mercedes incendiat dinăuntru de către o motocicletă BMW (Foto & Video)

Microbuz Mercedes incendiat dinăuntru de către o motocicletă BMW (Foto & Video)
Comentează 1

Uneori destinul, soarta, pronia cerească sau pur și simplu întâmplarea, cum ar spune ateii cei lipsiți de organul credinței, ia niște întorsături care întrec până și imaginația unui pictor suprarealist.

Ca în după-amiaza de luni, 14 august, bunăoară, când unui arădean din cartierul Grădiște i s-a defectat motocicleta BMW pe autostrada Arad - Timișoara și omul a fost pus în fața a două opțiuni: ori să telefoneze unei firme specializate în transport mașini și motoare defecte, ori să apeleze pur și simplu la un prieten. Din motive ușor de înțeles, între care s-or fi numărat și banii, desigur, bărbatul a optat pentru cea de a doua variantă, adică și-a sunat vecina, care a și sosit prompt cu un microbuz să-l ajute. Așa că au încărcat ditamai motocicleta în Merțan și s-au întors liniștiți în Grădiște. Numai că imediat ce au parcat pe str. Mierlei și s-au dat jos din microbuz, au observat stupefiați că din mașină iese fum și în scurt timp este și cuprinsă de flăcări. Pe scurt: au mierlit-o! Căci a ars complet (probabil de la un scurtcircuit) motocicleta și s-a paradit serios și microbuzul.

Pompierii de la ISU Arad, sosiți în trombă la locul incendiului, cu o autospecială cu apă și spumă și cu patru subofițeri, au izolat și stins incendiul, au dat jos din microbuz scheletul metalic ce mai rămăsese dintr-un (cândva) falnic BMW și s-au asigurat că nu există victime.  

Vasile Zarandan

Foto & Film: Victor Nădăban, Vasile Zărăndan

Galerie foto (87)


Scrie un comentariu

trimite