Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Metodă de a face bani care este la îndemâna oricui şi pe care puţini o folosesc

Metodă de a face bani care este la îndemâna oricui şi pe care puţini o folosesc
Comentează 0


"Dacă vrei să fii bogat, tot ceea ce trebuie să faci este să iei decizia de a face ceva ce majoritatea oamenilor nu fac", scrie David Bach, care a devenit miliardar la vârsta de 30 de ani, în cartea sa "The Automatic Millionaire", informează Business Insider, citat de businessmagazin.ro.

Decizia în cauză este aceea de a te plăti pe tine primul. "Ceea ce majoritatea oamenilor fac atunci când câştigâ un dolar este să-i plătească pe cei din jur primii. Îşi plătesc chiria, ratele, factura la telefon, taxele etc.", spune Bach.

"Motivul pentru care cred ca au nevoie de un buget este acela de a-i ajuta să ştie cât trebuie să plătească ca la sfârşitul lunii, anului să vadă câţi bani mai au pentru ei", completează el.

O mentalitate care nu este benefică, este de părere David Bach. "Nimic nu o să te ajute să fii bogat până când nu o să te plăteşti pe tine primul. Când câştigi primul dolar trebuie să te plăteşti pe tine"

Astfel Bach recomandă ca oamenii să pună deoparte 10% din câştigul brut într-un cont de economii. "O să fii uimit cât de uşor este să trăieşti cu bani mai puţini. Nu ai cum să cheltuieşti ceea ce nu ai", încheie el

sursa: antena3.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite