Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mesajul băiatului de opt ani te va face să plângi! Mama lui suferă de cancer la sân de gradul IV

Lilia Plaiu este o femeie din orasul Causeni care sufera de cancer la san de gradul IV si are nevoie de o interventie chirurgicala in Turcia cat mai repede posibil.

Mesajul băiatului de opt ani te va face să plângi! Mama lui suferă de cancer la sân de gradul IV
Comentează 0

Din pacate, femeia nu are bani sa-si plateasca tratamentul, care costa 30.000 de euro si nici cheltuielile aditionale. Baiatul ei, de numai 8 ani, a transmis un mesaj care a emotionat o tara intreaga, scrie cancan.ro.

”Ce ai putea face pentru mama ta bolnava daca ai avea doar 8 ani? -Doar sa te rogi la oamenii necunoscuti, ca sa te ajute sa o salvezi. Faceti cunostinta, el este Iulian, are 8 ani, el este frate, nepot si fiu. El este fiul Liliei, mamica diagnosticata cu cancer mamar. O boala crunta care il poate lipsi pe Iulian de mama. El nu stie de unde se ia aceasta boala, de ce a ales-o pe mamica lui si de ce mama lui care avea un par lung si bogat acum poarta batic. El doar stie ca o vrea pe mama alaturi de el. Stie ca vrea sa-i simta mirosul dimineata, vrea sa fie sarutat cand vine de la scoala, vrea lucruri simple pe care orice copil le simte, le are si le pretuieste. Sa-l ajutam sa-si salveze mama. O mama pentru Iulian si Pavel”, este mesajul care a fost distribuit pe Facebook.


Scrie un comentariu

trimite