Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Medicul arădean Sebastian Popescu, nominalizat la Gala Națională a Voluntarilor

Medicul arădean Sebastian Popescu, a primit 2 nominalizări la Gala Națională a Voluntarilor, eveniment ce va avea loc la București, în data de 14 Decembrie.

Medicul arădean Sebastian Popescu, nominalizat la Gala Națională a Voluntarilor
Comentează 0

Asociația Studenților Mediciniști Arădeni, pe care Sebastian Popescu o coordonează în calitate de președinte, este nominalizată la categoria proiectul de voluntariat al anului în domeniul sănătate, datorită proiectului  A.S.M.A. 2016. Asist.univ. drd. Sebastian Popescu a primit încă o nominalizare la categoria coordonatorul de voluntari al anului: . "Proiectul  A.S.M.A. 2016, a cuprins până acum peste 35 de acțiuni de prevenție atât în municipiul cât și în județul Arad, a avut ca și beneficiari direcți un număr de peste 5000 de persoane dar și peste 1800 de elevi care au fost incluși în programe de educație medicală.

 În calitate de coordonator dar și medic-voluntar, alături de alte câteva sute de cadre universitare și studenți mediciniști implicați în cadrul acestui proiect, apreciez continuitatea și perseverența pe care Asociația Studenților Mediciniști Arădeni o arată în promovarea prevenției în sănătate, cu cei peste 25.000 de beneficiari ai săi din ultimii șase ani.

Să previi e mult mai ușor decât să tratezi, iar prevenția în sănătate trebuie să fie prioritatea oricărui sistem de sănătate eficient".

Asociația Studenților Mediciniști Arădeni este nominalizată pentru a șasea oară consecutiv la Gala Națională a Voluntarilor, în 2011 câștigând premiul „Voluntarul Anului  în România în domeniul Protecției Mediului și Animalelor" dar și locul III „Cea mai activă asociație a studenților la medicină" în 2012, la Gala Sănătății.


Scrie un comentariu

trimite