Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Medaliaţii CSM Arad la primul concurs de înot masters al anului în bazin de 33 de metri

Medaliaţii CSM Arad la primul concurs de înot masters al anului în bazin de 33 de metri
Comentează 1

La Szentes s-a derulat a XXIII-a ediție a Concursului Internațional de Înot Masters a reunit concurenți din patru țări: Ungaria, Serbia, Slovacia și România. Reprezentanţii CSM Arad au avut, şi de această dată prestaţii foarte bune. 

Cristian Stertl a obținut șase medalii de aur în probele de 33 m liber, 33 m bras, 33 m spate, 33 m fluture, 66 m liber și 133 m mixt. Marian Ghilință a scos din apă medalia de bronz în proba de 66 m liber, 66 m spate, 33 m liber, medalia de argint în probele de 33 m spate, 33 m fluture și medalia de aur în proba de 133 m mixt.

Karpati Adalbert a obținut medalia de aur la 66 m fluture și medalia de bronz la 66 m liber. Norbert Rusu a reușit să câștige medalia de aur în probele de 200 m bras, 66 m spate, medalia de argint la 200 m liber și medalia de bronz la 100 m bras.

Nagy Csaba a obținut medalia de argint la 33 m fluture iar Mladin Cristian a obținut medalia de argint la 66 m fluture. Rezultat bun a înregistrat și Romeo Damian, care a ocupat locul 5 în proba de 100 m liber.


Echipa de ștafetă, în componența Stertl C., Karpati A., Rusu N., și Ghilință Marian, a obținut medalia de argint în proba de 4X33 m mixt, iar echipa formată din Stertl C., Ghilință M., Nagy C. și Rusu N. a obținut locul 4 în proba de 4X33 m liber.

Urmează Campionatul Național de Înot Masters pentru înotătorii CSM Arad, ce se va desfășura la Târgoviște în 9 -10 iunie.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite