Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Meci tipic de pregătire , UTA- Szeged 1-0

Un sigur gol la doar două șuturi pe spațiul porții

Meci tipic de pregătire , UTA- Szeged 1-0
Comentează 0

În plină perioadă de pregătire fizică., UTA a susținut astăzi un meci amical , la Chișineu Criș, în compania echipei de ligă secundă, Szeged din Ungaria.Partida a debutat la ora 12, cei trei antrenori arădeni, Todea, Păcurar și Botiș, folosind 22 de jucători.Printre aceștia doar câteva nume cunoscute precum Manea, Curtuius, Polgar, Hlistei ,Prună sau Sthal.

Meciul nu a oferit faze de poartă prea multe. În prima repriză, UTA având posesia aproape 80 %,dar ocazii de gol niciuna, poate doar slaba lovitură de cap a lui Petra din minutul 5 și cornerul executat direct pe poartă, in minutul 9 de către Buia, dar fără să consemnăm  vreun șut periculos la poarta lui Szantal. În schimb, oaspeții au avut două contraatacuri foarte periculoase, primul în min. 15 , când Toth șutează în bară, iar al doilea, în min. 33, când portarul UTA-ei, Bodea, scoate în corner un șut dintr-o lovitură liberă executată de Balogh.

Până la pauză  nimic deosebit, dar în repriza a doua, jucătorii maghiari au fost mai stăpâni pe minge, același portar arădean, Bodea având un reflex extraordinar la lovitura de cap din minutul 58 plasată de Nicores.

Primele șuturi care au pus probleme apărării celor de la Szeged le-am consemnat târziu, în minutul 73 și cel de-al doilea, din care s-a născut și singurul gol , acela din minutul 88, când Manea execută puternic o lovitură liberă de la aproximativ 25 de m. Mingea este deviată de un apărător maghiar în coltul stâng al porții lui Szantal și 1-0.

Avem nevoie de meciuri de omogenizare, lotul este numeros, cu jucători tineri fără prea multă experiență .Ne aflăm încă în perioada de încărcare fizică. Aș dori ca fundașii laterali să se implice mai mult în acțiunile de atac al echipei. Acesta este acum fotbalul modern”, a declarat Feri Tisza aflat în tribunele cochetului stadion ” Crișul”.

Iată lotul de jucători arădeni  folosit astăzi:

Bodea și Zamfir , portari, iar jucători de câmp, Polgar, Iuga, Onuțan, Dinculescu, Tănase, Jorza, Hlistei, Petra, Buia ,Curtuius, Manea, Toma, Sabău, Prună, Iuga Angelo, Lazăr, David Popa, Frederico Sotaro, Sthal și Pădurean.

 

Programul meciurilor UTA-ei din această perioadă este următorul:

3 februarie: UTA – Ripensia Timişoara

6 februarie: Unirea Sântana – UTA

7 februarie: UTA – Șoimii Lipova

8 februarie: Crișul Chișineu Criș – UTA

10 februarie: CSM Școlar Reșița – UTA

14 februarie: UTA – CSM Școlar Reșița

17 februarie: UTA – Elöre Bekescsaba

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite