Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mărturii cutremurătoare ale manichiuristei fetei ucise de militar. "A încercat să spună mama, dar nu mai putea. Avea sânge în gură..."

Angajatele salonului de înfrumuseţare din Titu, în care un militar şi-a înjunghiat mortal fosta iubită, au povestit pas cu pas cum a fost atacată şi înjunghiată Alexandra si cum au decurs ultimele clipe din viata ei.

Mărturii cutremurătoare ale manichiuristei fetei ucise de militar.
Comentează 0

Florin Oprea, militarul care si-a ucis iubita intr-un salon din Titu, le-a ingrozit pe angajatele aflate in acel moment la munca, scrie wowbiz.ro. Ana si Rodica au povestit, pas cu pas, cum a decurs odioasa crima, ce facea Alexandra inainte ca Florin sa intre in salon si cum au decurs ultimele clipe din viata ei.

"Era prima data cand a venit la salon. Eu ii faceam manichiura in acel moment. In timp ce ii faceam manichiura, a sunat telefonul. Cred ca era de la el. I-a zis sa nu o mai sune, sa nu o mai deranjeze, ca nu-l intereseaza pe el unde este si sa o lase in pace. In mai putin de 20 de minute a ajuns el la salon. S-a oprit in dreptul ei si i-a spus "Ai vazut ca te-am gasit". Tatal ei tocmai ce plecase, a venit sa-i lase niste bani. S-a apropiat de noi. Ea i-a zis: "Ce cauti aici Florine, te-am rugat sa ma lasi in pace, sa nu ma mai urmaresti". I-a zis ca suna la politie. A strigat la colega mea sa sune. Ea mi-a intins mie telefonul si mi-a zis sa sun eu de pe telefonul ei. In momentul ala a scos cutitul.

I-am zis sa se linisteasca, dar el deja i-l înfipsese in inima. Nu era violent, nu urla, nu a spus prea multe cuvinte. Era un cutit mare, totul s-a intamplat foarte repede. Eu m-am ridicat, m-am speriat foarte tare. Am reusit sa fug in spate, ea striga dupa ajutor, dar ne-a fost frica sa iesim de acolo.

Cand am ajuns acolo la ea, nu mai avea putere sa strige, a incercat sa spuna "mama", dar nu mai putea sa vorbeasca, avea sange in gura, sangele sarea, era plin de sange. Ambulanta a venit cam in 10 minute. Am inteles ca a sunat si el la ambulanta. Tatal ei a venit dupa ce a venit politia. Deja era luata de la noi cand a ajuns dansul. Era ultima clienta, a fost o zi destul de linistita. Nu ne asteptam la asa ceva", a povestit Rodica Baragan, manichiurista care ii lucra unghiile in acel moment.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite