Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mare surpriză de la METEO. Zile de VARĂ indiană în România

Deși ne apropiem de sfârșitul lunii octombrie, vemea se înzălzește treptat și vom avea aproape 30 de grade la mijlocul săptămânii.

Mare surpriză de la METEO. Zile de VARĂ indiană în România
Comentează 0

Luni vremea va fi caldă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 26 de grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona înaltă de munte. Dimineața, local în regiunile nord-vestice și centrale și izolat în rest, va fi ceață.

La munte, vremea va fi caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste. La amiaza vor fi 19 grade la Paltinis, 16 la Predeal, 15 la Semenic, 15 la Sinaia 1500, 20 la Arieseni (soare) si 11 grade pe Vf. Toaca din masivul Ceahlau.

Marti, vremea se va menține caldă. Temperaturile maxime trec de 20 de grade in toata tara și ajung la 28 de grade la Drobeta Turnu Severin. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineața, pe arii restrânse în zonele joase va fi ceață.

Miercuri, vremea va fi în continuare caldă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul si sudul tarii (27 Timisoara, 26 Giurgiu si Calarasi). Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineața, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite