Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mai multe drumuri au fost închise din cauza viscolului

Mai multe drumuri naţionale şi judeţene din judeţele Teleorman şi Bacău au fost închise, luni dimineaţa, din cauza viscolului puternic.

Mai multe drumuri au fost închise din cauza viscolului
Comentează 0

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza viscolului şi pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acţioneze pentru curăţarea carosabilului, au fost închise în judeţul Teleorman DN 51 Zimnicea - Turnu Măgurele şi DN 51A Zimnicea - Alexandria.

Precizăm că nu au fost instituite restricţii de viteză sau de tonaj din cauza vremii nefavorabile.

În judeţul Bacău, traficul este oprit pe DJ 119A (Urecheşti - Sascut) pe tronsonul cuprins între comuna Urecheşti (km 0) şi satul Conţeşti (km 5 + 500), din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (ninsoare şi viscol). Variantă ocolitoare: com. Urecheşti - DN 11A - Adjud - DN 2 - com. Sascut.

Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, le recomandăm şoferilor să nu plece la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să adopte în general o conduită preventivă la volan, adaptând în permanenţă viteza la condiţiile de trafic şi de drum.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite