Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Magia Crăciunului la Colegiul Național “Moise Nicoară”

Magia Crăciunului la Colegiul Național “Moise Nicoară”
Comentează 0

Tradiționala serbare de Crăciun a Colegiului Național “Moise Nicoară” a devenit, de câțiva ani, un adevărat spectacol. Sute de elevi și părinți au venit sa îi admire și să îi aplaude pe elevii talentați de la Moise Nicoară. Coordonat de doamnele profesoare Simona Kramer, Maria Haș, Camelia Circa Chirilă, Viorica Șandor, Cristina Puscas, Diana Șimonca-Oprița, Nela Bratu, spectacolul a cuprins secvențe de dans (Luana Trifon si Patrick Morar), de muzică populară (Dalia Suba si Madălina Pacurar), de dansuri populare românești, de interpretări solo la pian (Seline Bakimci,Victoria Matekovits, Iulia Moldovan), la vioară (Andra Bornea) și la ghitară (Andrei Maria, acompaniat vocal de Carla Olteanu). Din program nu au lipsit ,bineînțeles ,colindele, interpretate de elevii claselor V A, V B, V C.

Pe scena sălii festive un succes deosebit l-au au avut recitalurile soliștilor Alexander Moisa (Last Christmas), Mara Onica (Vis de iarna), Oana Palcu (C’est l’hiver), Radu Preda (Ave Maria),prof. Simona Kramer (Silent Night, împreună cu Radu Preda, Mara Onica, Astrid Glaser). Au fost admirați și apreciați elevii clasei aIX-a A care au avut un moment artistic deosebit de interesant dar și elevii care au participat la Balul bobocilor și care au prezentat un dans cu o coregrafie deosebit de originală.

Momente deosebite au fost oferite ,de asemenea, de elevii care au prezentat un dans chinezesc ,o prezentare de costume specifice acestei țări și o reprezentație de arte marțiale susținută de Mara Mereanu. Programul spectacolului de Crăciun s-a incheiat în sunetul colindelor interpretate de corul reunit al profesorilor și elevilor dirijat de d-na prof. Cristina Puscaș. Gazdele spectacolului au fost talentații elevii Bianca Călugareanu, Rareș Mladin și David Varga, asistați tehnic de elevii Paul Viski si Robert Marișca. Acest spectacol a reușit să îi convingă pe cei prezenți în sală că elevii de la Moise Nicoară, dincolo de performanțele și succesele școlare, au enorm de mult talent, măiestrie, simț artistic si pasiune.Colindele și dansurile au transmis tuturor spectatorilor magia sărbătorilor care se apropie!

 Dorim să mulțumim familiei Matecovits pentru suportul tehnic, elevilor Paul Viski și Robert Marișca pentru sonorizare, domnului. Aurel Moldoveanu, președintele Asociației de părinți a Colegiului național" Moise Nicoară", pentru cadourile oferite tuturor celor implicați în organizarea spectacolului si lui Andrei Hermenean pentru poze.

 Sărbători fericite!

Galerie foto (25)


Scrie un comentariu

trimite