Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„M-a lovit ca pe un animal!” Bătută cu bestialitate pentru că purta vălul islamic

După ce se întorcea de la rugăciune, la primele ore ale dimineții, o americancă de religie islamică a bost bătută în plină stradă de un necunoscut. Incidentul s-a petrecut în statul Wisconsin, după cum relatează The Tribune.

„M-a lovit ca pe un animal!” Bătută cu bestialitate pentru că purta vălul islamic
Comentează 0

Femeia a povestit autorităților că a fost acostată de către un individ care a oprit mașina și a somat-o să se apropie, după care i-a spus să-și dea jos vălul cu care își acoperea capul. Aceasta a refuzat, după care bărbatul a bruscat-o și a început să o lovească.

Individul a reușit să-i îndepărteze hijab-ul, apoi a scos un cuțit cu care i-a tăiat brațul și haina, în timp ce-i profera insulte. Când a căzut pe pavaj, bărbatul a continuat să o lovească cu picioarele în cap.

Aceasta a reușit să ajungă acasă, unde a suferit o criză de epilepsie și a fost dusă la spital, unde a petrecut o zi, fiind externată ieri.

Comunitatea islamică din orașul Milwaukee consideră că este vorba despre un atac anti-islamic. Munjed Ahmad, avocat și membru al comunității a declarat pentru canalul FOX6 că oamenii se tem de alte astfel de evenimente și vor lua măsuri de protecție.  

„Femeia nu a fost prădată, toate lucrurile de valoare au rămas asupra sa, iar individul nu a vrut decât să-i dea jos vălul și să o atace din ură”, a declarat avocatul.

Incidentul a survenit pe fondul unui val de astfel de atacuri pe tot cuprinsul Statelor Unite, îndreptate împotriva femeilor care sunt văzute purtând hijab. 

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite