Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

"Lumea poate să spună ceea ce doreşte, dar să fie şi în cunoștință de cauză cu detaliile din sânul echipei"

Comentează 3

FCC ICIM şi-a complicat situaţia în drumul spre locul 5, după eşecul de la Arad cu SCM Timişoara. Mâine, în oraşul de pe Bega e jocul revanţă, şi arădencele, cu mari probleme de efectiv, încearcă să restailească egalitatea. Din păcate o parte din suporteri şi-au exprimat nemulţumirile destul de vocal pe internet (unii chiar prea vocal), căutând vinovaţi în stânga şi în dreapta. Iar preşedintele Marcel Urban a ţinut să facă unele precizări.

"Ca de fiecare dată marii specialişti ies la suprafață cu atacuri la persoană sau împotriva echipei așteptând după colţ un rezultat negativ, neștiind multe detalii din sânul echipei. Cum ar fi: Wingate nu mai face parte din echipă. Tavic nu se antreneză de mai mult de o lună din cauza unei discopatii lombare, fiind inaptă pentru ce a mai rămas din acest sezon. Hadzovic care a tras echipa după ea tot sezonul, s-a accidentat la gleznă cu o zi înainte de meciul cu Timişoara, jucând cu injecție, asta doar sacrificându-se pentru a juca, de aceea lumea o apreciază, ea putând să invoce probleme fizice şi să nu joace.

Lumea poate să vorbească ceea ce doreşte, dar să fie şi în cunoștință de cauză cu detaliile din sânul echipei din punct de vedere al lotului, probleme de sănătate cu care ne confruntăm, iar prea multe alte soluții nu avem. Cu toate acestea noi nu vom ceda, chiar şi fără Wingate şi Tavic şi prin recuperarea lui Hadzovic, trebuie să luptăm pentru a câștiga la Timişoara lucru deloc ușor".
......................................................

P.S.: Respect tuturor suporterilor adevăraţi ai echipei, cei care şi-au sacrificat din viaţa zilnică (i care mai sunt atât de puţini), ani de zile, să-şi susţină favoritele. Însă acum cu toţii trebuie să înţeleGem perioada critică prin care trece echipa ardeană. Şi a căuta vinovaţi, doar că nu suportăm pe unul sau altul, nu a neaparat o soluţie. Mai ales că din toamnă s-ar putea ca toţi să avem mai mult timp liber. Şi să vorbim despre baschetul feminin în Arad la TRECUT. Însă unora probabil le convine această situaţie. Păi, în aceste condiţii, să ne luăm adio de la această minunată echipă şi istoria ei, încă de pe acum.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite