Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lui Fifor nu îi e frică de Dumnezeu! Biserica stă să cadă!

Când un ateu conduce cu mână filosofică ministerul Apărării Naţionale este lesne de înţeles de ce lasă în paragină Biserica franciscană din Cetatea Aradului. Bine, întreaga Cetate e într-o stare de semi descompunere de când guvernul nu a mai făcut nicio investiţie în structura militară.

Lui Fifor nu îi e frică de Dumnezeu! Biserica stă să cadă!
Comentează 3

De ani de zile Primăria se luptă să treacă Cetatea în patrimoniul Aradului. Tot de atâta timp ministerul Apărării se încăpăţânează prosteşte să o cedeze Aradului.

Păi şi ce motive ar avea Fifor, actualul filosof care conduce MApN, să redea arădenilor unul dintre simbolurile oraşului?!

Fifor, "marele creştin", "iubitor" de Arad, care a văzut oraşul mai mult în poze decât live, nu este curios de faptul că biserica franciscană stă să se prăbuşească în interiorul Cetăţii care este interzisă publicului. Fifor, "marele arădean", poposit în oraş doar pentru a-şi lua un mandat de senator la PSD, pentru că oltenii săi nu mai aveau de gând să îl voteze, fiind sătui de minciunile lui, este ocupat doar să se întreacă cu mătuşa Dăncilă în gafe publice.

Pe conturile de socializare arădenii au postat câteva imagini dezolante cu turnul bisericii din Cetate, mulţi comentând că trebuie făcut ceva pentru a reabilita această clădire istorică.

Ce nu ştiu mulţi arădeni este faptul că Fifor, omul care a venit în oraşul nostru pentru a se milogii în a obține voturi în decembrie 2016, este cel care refuză să redea oraşului Cetatea.

Nu putem generaliza, dar unui arădean îi pasă de moştenirea lăsată în urmă pentru viitoarele generaţii de arădeni. Un oltean nu are nici un interes să investească într-un oraş care i-a adus doar voturi.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite