Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | LOVITURĂ de 40.000 de euro la Hard Enduro Arad. Au dispărut șase motociclete ale unor piloți străini

Șase motociclete ale unor piloți străini care participă la etapa desfășurată la Arad a Campionatului Național de Hard Enduro au fost furate, noaptea trecută, din curtea pensiunii unde sunt cazați o parte dintre competitori.

FOTO | LOVITURĂ de 40.000 de euro la Hard Enduro Arad. Au dispărut șase motociclete ale unor piloți străini
Comentează 7

Competiția ”King of the Hill” a început, vineri, la Arad și este o etapă a Campionatului Național de Hard Enduro, un număr de 460 de piloți din 20 de țări fiind prezenți pentru a participa la curse în mai multe locuri din județ.

O parte dintre competitori sunt cazați la o pensiune din localitatea Ghioroc, iar șase piloți au reclamat, vineri dimineață, că le-au fost furate motocicletele.

Este vorba de trei piloți din Ungaria, doi din Austria și unul din România, fiecare din cele șase motociclete furate valorând aproximativ 7.000 de euro, astfel că paguba este de peste 40.000 de euro.

Păgubiții le-au declarat jurnaliștilor că au lăsat trei motociclete într-o dubă, care avea ușile încuiate, iar alte trei vehicule erau parcate în curtea pensiunii și legate cu lanțuri.

Hoții au descuiat duba, parcată în curte, și au tăiat lanțurile de la motociclete în cursul nopții.

Polițiștii au început cercetări și au ridicat imaginile surprinse de sistemul de supraveghere video montat în perimetrul pensiunii, însă păgubiții spun că au vizualizat deja imaginile și nu se pot identifica hoții.

Piloții păgubiți a declarat că oferă o recompensă de 6500 de euro celor care au informații ce pot duce la prinderea autorilor furtului.

Competiția de la Arad este a patra etapă din cadrul Campionatului Mondial de Enduro și are loc între 7 și 9 aprilie.

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite