Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Logodnici morți în accident cu Rover la Șicula (Foto-Video)

Logodnici morți în accident cu Rover la Șicula (Foto-Video)
Comentează 21

În seara de luni, 26 decembrie, în jurul orei 21,00, un tânăr de 23 de ani (se pare că este vorba despre Felix Soltesz, de loc din orașul Sebiș) și care fusese împreună cu logodnica sa (o tânără arădeancă de 21 de ani), cu părinții lui și cu încă un prieten în vizită la rudele din localitatea Șicula, când a intenționat să întoarcă autoturismul Rover pe șoseaua Ineului pentru a pleca, a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit violent cu un Audi, (condus de un alt tânăr de 21 de ani din Șicula și în care autoturism se mai aflau o fată de 18 ani și un tânăr de 19 ani), Audi venind dinspre Ineu.

„Din primele cercetări se pare că acest accident s-a produs pe fondul neatenției în conducere, respectiv conducătorul unui autoturism Rover a întors fărtă să se asigure suficient și a pătruns pe contrasens, moment în care a fost izbit în plin de către un autoturism Audi, care circula dinspre Ineu. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul Rover a fost proiectat în afara părții carosabile, unde a lovit un alt autoturism staționat. Din păcate au rezultat două persoane decedate, șoferul Rover-ului, un bărbat de 23 de ani și o pasageră de 22 de ani, respectiv au fost transportați în stare critică 5 bărbați și alte 2 femei”, a precizat comisarul C-tin Crainic, din partea Servicului Rutier Arad.

Vasile Zărăndan

P.S. Cu prilejul Anului Nou le urez foștilor președinți ai Consiliului Județean Arad (și urarea începe încet să fie valabilă și pentru actualul) ca, în fiecare noapte cu ceață, să facă un drum cu mașina pe segmentul Arad - Ineu al DJ 792. Și atunci cu siguranță vor realiza cât de importantă este semnalizarea șoselei, atât cu linia de vopsea dintre cele două sensuri, cât și cu stâlpii reflectorizanți de pe marginea drumului (iar acolo nu există NICI UNUL)  și care, de multe ori, fac diferența între viață și moarte. În rest, îi sfătuiesc pe amatorii de senzații tari și dependenții de adrenalină să abandoneze filmele horror privite comod din fotoliul odăii și să se aventureze măcar într-o noapte pe această șosea !!!

 

Galerie foto (56)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite