Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Locuri nesigure în lume

Locuri nesigure în lume
Comentează 0

SUA dețin recordul la oameni împușcați mortal, peste 8700 într-un an. Pe de altă parte, peste 31000 de americani se sinucid într-un an, 6000 de pietoni mor într-un an și peste 5000 de persoane mor în accidente de mașină. SUA mai sunt numite țara crimelor.

Brazilia este țara în care bandele fac regula. Această țară are o rată a criminalității de 32 la 100000 de locuitori.

Africa de Sud mai este numită și țara violurilor. Problema este și mai gravă în condițiile în care 10 milioane de persoane au HIV.

Cea mai gravă problemă a micului stat Burundi este lupta dintre adulți. În aceste dispute sunt angrenați și copiii care sunt înarmați de mici și luptă alături de părinți.

În Antarctica pericolele sunt 100% naturale. Vânturile sunt extrem de puternice, temperaturile ajung la -70 de grade Celsius. Dacă te pierzi, șansele să supraviețuiești sunt foarte mici. În aceste condiții poți supraviețui o oră.

În Afganistan există peste 12 milioane de mine terestre plantate de sovietici în anii 80. Speranța de viață este de 45 de ani.

Turiștii care vizitează Somalia sunt avertizați în privința pirateriei pe mare, anarhiei, foametei, bolilor și a corupției.

Columbia produce 75% din producția de cocaină existentă în lume. Cea de a doua problemă cu care se confruntă sunt răpirile.

Irakul este una dintre cele mai periculoase țări din lume. Atacuri cu arme, crime, violuri, răpiri și lista poate continua.

În ceea ce privește România, despre Craiova se spune că este raiul pistolarilor. Alte orașe despre care se spune că sunt la fel de nesigure sunt Brăila, Drobeta Turnu Severin și Constanța.

Și în Europa s-a realizat un top al celor mai periculoase orașe. Pe primul loc este Sofia, urmează orașele din Kosovo, Marsilia, Glasgow, Tbilisi, Groznîi.

sursa: efemeride.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite