Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Liviu Dragnea, mesaj sfidător faţă de românii din stradă. "A fost un plan bine pus la cale"

Şeful PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, în timp ce jumătate de milion de români cereau în stradă, demisia Guvernului PSD-ALDE, că protestele nu sunt spontane, ci sunt organizate conform unui plan bine pus la punct.

Liviu Dragnea, mesaj sfidător faţă de românii din stradă.
Comentează 0

Şeful PSD, Liviu Dragnea, a acordat duminică seara, în timp ce jumătate de milion de români cereau în stradă, demisia Guvernului PSD-ALDE un interviu televiziunii patronate de Sebastian Ghiţă, în care a declarat că protestele din Piaţa Victoriei reprezintă un miting politic, nu unul spontan şi că şi dacă după ce ordonanța a fost abrogata, se incită în continuare la proteste "e clar că miza președintelui e Guvernul dumnealui".

"Ordonanța respectivă a fost doar un pretext al celor care au incitat enorm de multă lume de bună credință să iasă în stradă prin dezinformare. Miza a fost intodeauna PSD-ul. Toți așteptăm mesaj de la Președintele României. Nu eu am fost în stradă, la primul miting Președintele Iohannis a fost în stradă', a declarat Liviu Dragnea.

Toți românii vor plăți această perioadă, a precizat şeful PSD.

"Modul de organizare, dimensiunea acestor porteste-acesta e un miting politic, cel de la Palatul Victoria. Arată o organizare profesionistă, nu e un miting spontan. Cine l-a organizat? E foarte greu să spun asta acum. Instituțiile statului încet încet vor avea aceste informații, lumea va trebui să știe", a mai spus Dragnea.

Potrivit acestuia, simpatizanții PSD au fost supărați pe retragerea ordonanței. "Ordonanța e juridic corectă, aprobată respectînd procedurile legale. Se trece și peste asta, au înțeles că mult mai importantă e stabilitatea aestei țări. Dacă protestele continuă, se vede că acest plan a fost pus la cale imediat după alegeri, se caută doar un pretext", a spus Liviu Dragnea.

Întrebat de moderatoarea emisiunii cine profit de pe urma acestor proteste masive, şeful PSD a răspuns:

"Nu-mi dau seama. Vin tot felul de informații, unele poate sunt greșite. Dar mesajul președintelui Iohannis chiar și de mine este așteptat. E mediatorul națiunii. Nu guvernul a scos oamenii în stradă. În plus, președintele i-a trimis premierului o scrisoare prin care a cerut retragerea ordonanței, lucru pe care premierul l-a făcut.... Au început tot felul de teorii. Oamenii chiar vor să-și păstreze votul pentru că vor programul de guvernare. Imediat după alegeri au apărut informațiile (privind răsturnarea guvernului până în vară-n.red.). Întâi am crezut că sunt zvonuri. Ce m-a pus serios pe gânduri a fost ce mi-a spus dl Tăriceanu după discuția informală cu Iohannis, care i-a spus că vrea un război total cu PSD. Vezi în altă lumina ce se întâmplă că acțiune, că gesturi. Înseamnă că și după ce această ordonanța a fost abrogata și se incită la proteste e clar că miza președintelui e guvernul dumnealui. Ei nu acceptă acest vot", a declarat Dragnea.

 Sursa realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite