Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

”Lioness Piros Security”  a eliminat vicecampioana României  la fotbal feminin

”Lioness Piros Security”  a eliminat vicecampioana României  la fotbal feminin
Comentează 3

 

Disputată ieri dimineață , pe terenul din  Sînicolau Mic, partida din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, Lioness Piroș Security – Navobi Iași , a oferit un frumos spectacol fotbalistic practicat de fete.

Arădencele, conduse și impulsionate mereu  în teren  de căpitanul lor de echipă , Floare Lihet , nu au ținu cont că în fața lor se află vicecampioanele țării  și totodată finalistele ediției trecute a Cupei României, așa că le-au umplut de goluri. 7-1  a fost scorul final, 4  dintre ele fiind opera celei mai în formă jucătoare de duminică, Andrada Vanu. Au mai înscris Andreea Bălas  de două ori și Melisa Olariu o dată..

De fapt, nucleul echipei  antrenate de Gigi Cameniță alcătuit din fostele jucătoare de la UTA ” Tânăra Doamnă”, alcătuit din Lihet , Vanu, Magocs și Chiș a fost decisiv în umilirea tinerelor jucătoare ieșene. De menționat că echipa Navobi Iași a avut o medie de vârstă de 15 ani și 6 luni.

Brigada de arbitri a fost alcătuită din : Adina Popa, Bogdan Gireadă și Sergiu Albu, toți din Oradea.

Așadar , Lioness Piroș Security s-a calificat în semifinalele Cupei Romîniei unde: ” Suntem hotărăți și hotărâte să facem față cu succes indiferent de adversare. Deja suntem o echipă puternică, omogenă și nu ne e teamă de nimeni”, a declarat Liviu Ilea , directorul sportiv al clubului arădean.

Fetele au răspuns cerințelor mele, nu au abordat jocul superficial în niciun moment al partidei. Am avut ghinion , portarul titular, Cristina Ștefan fiind accidentată, dar înlocuitoarea  acesteiea, Simona Doroți nu prea avut faze periculoase la poarta ei. Ne vom pregăti în continuare șă putem trece și de semifinale”, a spus Gigi Cameniță, antrenorul echipei Lioness.”

Prezent la meci, deși este operat, Pavel Piroș a plecat satisfăcut la un alt eveniment nu înainte de a ne declara:

Sunt fericit că m-am implicat serios în dezvoltarea fotbalului feminin arădean, fapt pentru care am  și fost felicitat de președintele FRF, Răzvan Burleanu. Este interesantă colaborarea cu o echipă de fete, eu intervenind  mai puțin decât o făceam la echipele de băieți. Asta din mai multe motive: am o echipă disciplinată, conștientă că trebuie să facă performanță, cu multe individualități în rândul ei, un grup bine strunit și pregătit de antrenor, director tehnic și , nu în ultimul rând, de căpitanul Floare Lihet. Mulțumesc colaboratorilor mei care mi-au ușurat munca: Casa Românească, Primăria Municipiului Arad, Centru Municipal de Cultură Arad, HAI Sîntana, Piroș Security, Piros Air, Cabinet stomatologic dr. Mihăilescu Lucian, PAB România și Noul Scrib.”.

Iată lotul cu care a abordat duminică, sferturile de finală, antrenorul Cameniță:

Simona Doroți, Daniela Schipor, Denisa Marcea, Monica Magocs, Melisa Olariu, Floarea Lihet, Lavinia Dobrea, Mădălina Chiș, Andrada Vanu, Andrea Bălaș, Emese Bajko, Cristina Adam, Ana Bodnar.

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite