Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Liga studenților din Universitatea „Aurel Vlaicu” a luat cu asalt primăvara

Liga studenților din Universitatea „Aurel Vlaicu” a luat cu asalt primăvara
Comentează 0

Recent Liga studenților UAV a marcat anotimpul  care trezesc toate elementele naturii la viață. Studenții  au oferit măr-ișoare profesoarelor din facultate și fetelor din cămin.

În prima zi a primăverii, doamnele și domnișoarele au fost în centrul atenției, iar studenții noștri s-au pregătit conștiincios pentru a le face fericite.

Plusul adus de ei în această zi a fost originalitatea prin care au reușit să aducă zambetul pe buzele reprezentantelor sexului frumos. Nu au oferit un simplu marțișor, ci au oferit doar un țișor atașat de un măr prin șnurul semnificativ alături de sigla Ligii UAV cât și a USR-ului (Uniunea Studenților din România).

Voluntarii s-au adunat după-masă și au creat un număr de aproximativ 250 astfel măr-țișoare care au fost oferite ziua următoare. Totodată, în Campusul UAV, pe această temă a fost organizat un concurs care scoate în evidență spiritul viu al primăverii, mai exact: studentele care s-au bucurat de cadou au fost  invitate să posteze o poză cu el pe facebook alături hashtag-ul original #tisor, urmând ca două dintre ele, printr-o tragere la sorț să se bucure de un cadou marca LSUAV.

Acțiunea a prins foarte bine, aprecierile fiind nelipsite din rândul doamnelor și domnișoarelor ce s-au bucurat de gestul făcut de studenții noștri.

Tot pe această cale Liga Studentilor din Aurel Vlaicu dorește tuturor studenților o primavară care să-i înflorească întregul an!

 

Roxana Adriana BARNA

Președinte Liga Studenților din Universitatea "Aurel Vlaicu" Arad

Galerie foto (4)


Scrie un comentariu

trimite