Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Liderul din judeţ, peste cel din C4: Naţional Sebiş - Crişul Ch. Criş 1-2

Liderul din judeţ, peste cel din C4: Naţional Sebiş - Crişul Ch. Criş 1-2
Comentează 0

Duel amical tare ieri în fotbalul arădean. Doi lideri s-au confruntat la Prăjeşti, respectiv cel din C4, Naţional Sebiş, şi cel din Liga a IV-a, Crişul Chişineu Criş. La final s-a impus echipa din eşalonul 4. La pauză era egal, 1-1, cu Bârsănel deschizând scorul pentru bancari, şi Jichici egalând pentru echipa lui Mihai Roşca. În repriza a dua, pe fondul modificărilor din ambele echipe, jocul s-a mai stins, notând un singur gol, Modan pentru Crişul.  

„Oaspeții noștri s-au acomodat mai bine la condițiile de joc. Până la urmă, a contat antrenamentul, mai mult cu caracter fizic în aceste condiții de joc. Este bine că nu ne-am accidentat, iar de miecuri toți jucătorii pot începe la capacitate maximă minicatonamentul de 10 zile, de la Sebiș”, spune Călin Cojocaru, manager și antrenor la Sebiș.

„Am făcut exact ceea ce trebuia să facem la acest amical. Atât ca și efort și implicare, dar și partitură tactică”, a precizat și Mihai Roșca, antrenorul Crișului. 

Miercuri, Sebişul intră în cantonament pe plan local, iar Crișul își va măsura forțele, la Salonta, cu divizionara secundă, Luceafărul Oradea.

Național Sebiș: Fișteag – Rosenblum, Stupu, Bârsănel, Moise – Avramescu, Fuchs – Săulescu, Iuga, Cocină – Velici. După pauză au mai intrat: Siminic, Suciu, Basic, Ciocan, Clej, Mihuța, Susan, Samoilă, Tulcan.

Crișul Chișineu-Criș: Mucha – Ciornei, A. Pavel, Lung, Jude – Borșa, Turcuș, Jichici, Fl. Gâlcă – Al. Mihai, Modan. După pauză au mai intrat: Pătroi – Teședan, Marinescu, Asandului, Todincă, Horga și Chiș.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite