Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Liderul din C4 se caută încă: Național Sebiș – Șoimii Lipova 1-3

Liderul din C4 se caută încă: Național Sebiș – Șoimii Lipova 1-3
Comentează 0

Puţin a mai rămas până la reluarea ligii a 3-a, iar liderul din seria a IV-a, nu pare a-şi fi găsit cadenţa. Într-un duel important cu viceliderul din primul eşalon judeţean arădean, Naţional Sebiş a cedat. Un 0-0 la finalul primei reprize, în care am notat penalty ratat de Velici. Iuga a deschis tabela în minutul 57 pentru Sebiş. După alte 13 minute Pașcu a egalat. Iar finalul a fost al Lipovei. Mai întâi Cootoc a făcut 1-2 în minutul 78, în timp ce Şulumberchean a închis jocul în minutul 82.

„Am terminat prima săptămână după cantonament, încă resimțim oboseala, dar încetul cu încetul trebuie să ne punem la punct cu toate, să intrăm în linie dreaptă. Nimănui nu-i place să piardă, dar consider că evoluțiile jucătorilor noștri nu sunt elocvente acum. Știu că au calitate, sunt jucători buni și o să ne ajute cu siguranță  în campionat. Acum mă interesează atitudinea lor, la unii se vede că sunt mai în urmă cu pregătirea , dar eu zic că până la ora primului meci din retur o să fie ok. Mai avem două săptămâni până la startul campionatului, începem să ne gândim doar la meciul cu Ripensia”, a spus Călin Cojocaru, antrenor și manager la Național Sebiș

Sebiș (prima repriză): Fișteag – Killin, Suciu, Bârsănel, Siminic – Avramescu, Mihuța – Săulescu, Fuchs, Iuga – Velici.

Sebiș (repriza a doua): Munteanu – Rosenblum, Stupu, Basic, Siminic – Fuchs, Avramescu (65 Drame) – Pirtea, Iuga (60 Moise), Cocină – Tulcan.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite