Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La UTA unii vin, unii rămân, iar alţii pleacă

La UTA unii vin, unii rămân, iar alţii pleacă
Comentează 0

La UTA e vreme de veniri şi plecări. Conform paginii de internet a clubului arădean, conducerea clubului și atacantul David Popa au ajuns la un acord în urma căruia fotbalistul (re)devine definitv componentul echipei pregătite de Cristian Todea. Tânărul fotbalist – internațional de juniori al României – a debutat în echipa de seniori a UTA-ei în sezonul 2013-2014, iar în ultimii trei ani și jumătate a fost componentul echipei engleze Birmingham City. Născut pe 9 decembrie 1997, David Popa (1,90 m) a fost campion și vicecampion național de juniori cu Atletico Arad.

De asemenea nul dintre cei mai vechi și experimentați componenți ai UTA-ei a ajuns la un acord cu conducerea clubului în ceea ce privește noile condiții financiare și rămâne roș-alb. Alexandru Manea (27 de ani) joacă la UTA neîntrerupt din vara anului 2015 și a fost unul din cei mai constanți fotbaliști ai echipei.

Nu ăn ultimul rând conducerea clubului și portarul lituanian Tomas Svedauskas au ajuns, pe cale amiabilă, la un acord de încetare a colaborării. 

”Este un nou început, cu mulți jucători noi. Unii sunt în probe, cu alții ne-am înțeles. Poate fi o oportunitate pentru mulți dintre ei de a arăta că pot face față nivelului de la liga a doua. E prematur să facem previziuni cu privire la retur, lotul încă nu este definitivat, aș vrea să avem în proporție de 80% în formulă completă până plecăm în cantonament la Moneasa. Probabil în zona centrală suntem puțin descoperiți, dar sperăm să rezolvăm aceste probleme”, a punctat Cristi Todea.

Primul amical al anului pentru UTA e programat pe 17 ianuarie, la Gyula, în compania echipei din Szeged, tot în aceeași zi urmând să se intre în cantonament.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite