Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La Ghiba a venit Moșul! (FOTO)

La Ghiba a venit Moșul! (FOTO)
Comentează 0

   Ca în fiecare an, elevii claselor a XI-a de la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”, coordonați de profesorii lor, au organizat în 20 decembrie 2017, Balul de Crăciun, care are drept scop strângerea de fonduri pentru Bursele Filantropice Elena Ghiba Birta, ca o continuare a ceea ce a început patroana școlii noastre. În programul artistic au fost angrenați elevi din toate ciclurile de studii, de la ciclul primar până la cel liceal, care au prezentat momente artistice precum coruri de colinde, cor de fluierași - o premieră pentru elevii noștri - scenete artistice, dans de societate, interpretare vocală și instrumentală.

La spectacol au participat doamnele directoare, prof. Eugenia Groșan și prof Laura Putnic, profesorii școlii, elevi, părinți și bunici. După mesajul de deschidere al doamnei director Eugenia Groșan și după cuvântul domnului Silvestru Hosszu,  președintele Asociației Părinților, a început spectacolul, în prezența lui Moș Crăciun, și într-o recuzită scenică de sărbătoare, asigurată de organizatori, coordonați de domnul profesor Răzvan Surcel.

Pentru câteva momente, elevii noștri au lăsat deoparte preocupările vârstei de adolescent, au gândit și activat la unison pentru o cauză nobilă de întrajutorare a aproapelui dar și pentru a aduce bucuria în sufletele spectatorilor, care și-au adus aminte de copilăria lor și au simțit din plin spiritul sărbătorilor de iarnă.

Galerie foto (15)


Scrie un comentariu

trimite