Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La doar 22 de ani, un arădean are nevoie de voturile noastre pentru a-şi face cunoscut stilul de viaţă sănătos!

La doar 22 de ani, un arădean are nevoie de voturile noastre pentru a-şi face cunoscut stilul de viaţă sănătos!
Comentează 3

Cristian Igna este un tânăr arădean în vârstă de 22 de ani. Până aici nimic spectaculos. Însă vorbim despre un sportiv în devenire, care a reuşit să-şi schimbe stilul de viaţă. S-a apucat să-şi modeleze trupul prin exerciţii specifice culturismului şi fitnessului, să-şi cultive mintea prin sănătate şi să-şi impună nişte reguli de viaţă pe care ar cam trebui toţi să ni le impunem. "M-am apucat de acest sport în urmă cu patru luni, când l-am cunoscut pe antrenorul meu, Cristian Lucuţa. Mi-am dorit să schimb ceva, pentru că până atunci aveam un stil de viaţă cam haotic", a spus Cristi Igna.

Mai mult, tânărul arădean a decis să intre într-un concurs de fitness, organizat de ProNutrition pentru începători. Cristi nu vrea doar să participe: "Vreau să câştig acest concurs şi pentru mine şi să dau un exemplu arădenilor care doresc să înceapă să-şi construiască un stil de viaţă sănătos. Îmi doresc de asemenea să reprezint Aradul cât mai bine şi dau şi eu o mână de ajutor în imaginea oraşului nostru prin sport", a mai spus Igna.

Pentru a ajunge în finala concursului, Cristian Igna are nevoie de ajutorul arădenilor care pot să-l sprijine prin voturi. Cu cât mai multe, cu atât mai aproape de finală va fi Cristi. Cât despre recompense, pe lângă simplul fapt că vorbim despre un tânăr cu principii solide când vine vorba despre sănătate, organizatorii promit că îi vor pune la dispoziţie tot ce va avea nevoie pentru practicarea acestui sport timp de un an de zile, apariţii în reviste de fitness şi culturism, şedinţe foto profesionale, interviuri, sporturi publicitare şi încă multe altele.

Până acolo, însă Cristian Igna are nevoie de voturile voastre, pe parcursul acestei săptămâni. Mai jos aveţi link-ul unde îl puteţi vota pe Cristi. Nu vă costă decât un click să duceţi un arădean mai aproape de visul său şi să-l ajutăm să ne facă mândri că suntem arădeni:

VOTÂND AICI !!!

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite