Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Jurnaliștii care filmau carambolul de pe autostradă, agresați de romi implicați în accident

Jurnaliștii care filmau carambolul de pe autostradă, agresați de romi implicați în accident
Comentează 4

Reporterii ProTV și TVR, ajunși primii la locul accidentului de pe autostrada A1,  pe sensul de circulație Pecica-Arad, au fost agresați de romi care se aflau în autoturismele implicate în carambol.

Jurnalistul de la ProTV filma TIR-ul răsturnat pe câmp, în urma căruia pe partea carosabilă a rămas împrăștiată o cantitate mare de boabe de porumb. În timp ce operatorul filma șoseaua, a surprins momentul coliziunii în lanț, în care au fost implicate trei autoturisme. Imaginile   vor apărea în jurnalul ProTV de la ora 19,00, însă au fost solicitate și de Poliție pentru cercetarea împrejurărilor în care a avut loc coliziunea.

Citește și Accident grav pe autostrada A1 între Pecica și Arad 

Acest carambol s-a soldat cu un mort și trei răniți, dar în mașini erau mai mulți romi din Giurgiu. Ei veneau din Anglia acasă de sărbători. Cei care nu au fost răniți au sărit să-i bată pe jurnaliști. Atât reporterul ProTV cât și cel de la TVR au încasat pumni și palme.

Citește și Muncitorul rănit în accidentul de pe A1, a murit la spital

Romii au vrut să le ia camerele și să le distrugă, pentru că nu voiau ca imaginile să ajungă în presă, însă în cele din urmă s-au potolit, mai ales că la fața locului veniseră și polițiști.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite