Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

”Jandarmii arădeni aduc bucurie în casele celor nevoiași” ... care ne terorizează cu burlanele lor !!!

”Jandarmii arădeni aduc bucurie în casele celor nevoiași” ... care ne terorizează cu burlanele lor !!!
Comentează 2

”A devenit deja o tradiție ca an de an, înaintea sărbătorilor, atât celor de iarnă cât și celor pascale,  jandarmii din cadrul Detașamentului 4 – Chișineu-Criș, să viziteze familiile nevoiașe din satul Nădab.

Anul acesta jandarmii au ajuns în mai multe locații, printre care una în care locuiește o mamă singură împreună cu 10 copilași, a căror tată a decedat în urmă cu 2 ani.

Alături de alimente și hăinuțe,  jandarmii au jucat rolul iepurașului, aducând un mare zâmbet pe fețele copilașilor, în momentul în care au deschis plăsuțele pline cu dulciuri.

În speranța că exemplul lor va fi urmat și de alte persoane, colectivul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, urează tuturor un Paște Fericit”.

 

P.S. Am publicat cu oarecare strângere de inimă comunicatul Jandarmeriei Arad, deoarece creștinește nu prea stă bine să te bați în piept cu faptele bune făcute (Isus, pe care-l comemorăm zilele astea, chiar ne atrage atenția ca, atunci când dăm de pomană, ”mâna ta stângă să nu știe ce face dreapta”) și parcă am prefera ca jandarmii să nu mai joace ”rolul iepurașului, aduncând un mare zâmbet pe fețele copilașilor”, substituindu-se astfel  DGASPC-ului (Direcția Copilului), ci să vegheze ca tații și unchii acelor copilași să nu mai terorizeze un județ întreg, reparând cu de-a sila câte un burlan (cetârnă) pe la casele arădenilor și apoi pretinzând sume astronomice.

Pe bune, Reality-show-ul BURLAN - pe care țiganii noștri, exersându-l de sute de ori pe pielea naivilor arădeni, din municipiu și județ, îl joacă cu dezinvoltură și aplomb, căci le aduce câștiguri substanțiale - este o bombă cu ceas și nu este departe ziua când un cetățean exasperat va ceda nervos și totul se va termina într-o tragedie !!!

 

 

Vasile Zărăndan

Galerie foto (7)


Scrie un comentariu

trimite