Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ivona – noua farmacie din cartierul Alfa!

Avem o nouă farmacie în cartierul Alfa, farmacie care vă așteaptă cu prețuri bune, profesionalism și servicii de calitate!

Ivona – noua farmacie din cartierul Alfa!
Comentează 0

“Aceasta este a treia din cadrul structurii Ivona Farm și a cincea farmacie din cadrul structurilor Pharmedicum și Ivona Pharm. Este o inaugurare în luna decembrie ce coincide cu inaugurarea celei de-a doua farmacii Ivona, din decembrie 2014, situată pe strada Mețianu.

Ne-am dorit să avem o arie de acoperire mai mare pentru oraș, ne-am dorit o farmacie în partea de sud a orașului, în special in zona Alfa. Vrem ca Ivona Pharm Alfa să fie mai aproape de nevoile pacienților, împreună cu personalul să traversăm mai departe bunele noastre intenții pentru pacienții noștri.

Nu în ultimul rând, ne dorim ca ei să răspundă cu interes serviciilor noastre și accesibilității prețurilor noastre. Suntem într-o evoluție permanentă pentru nevoile pacienților, pentru evoluție în general și am dori să credem că farmacia Ivona din Alfa e un vârf de tehnologie, de evoluție a noastra și a partenerilor noștri, care ne ajută să deschidem farmacii pentru pacienți.

Sperăm ca în curând să avem un contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, undeva la jumătatea lunii ianuarie. Este o investiție de bun augur, pentru o perspectivă mai lungă, pentru că nu suntem aici în trecere. Cu toate acestea este loc de mai bine la orice lucru nou, dar sperăm să avem aportul pacienților pentru investiția pe care am făcut-o vis-a-vis de evoluție, de nou, de servicii și prețuri”, a declarat Bujor Barna, patronul afacerii.

„Noul concept al farmaciilor Ivona și Pharmedicum este pe partea de servicii și anume că pe lângă tot ceea ce înseamnă cardurile de fidelitate și prețurile foarte accesibile pentru locuitorii Aradului, vreau să menționez faptul că avem o gamă largă de pachete de servicii și anume testare dermo analiză, testare glicemie, testare tensiune arterială, dar nu în ultimul rând și un moment de relaxare de care puteți beneficia în cadrul farmaciei Ivona și anume masajul în scaunul conceput special”, a precizat Bianca Morariu, de la relații publice Ivona Pharm.

Galerie foto (46)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite