Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iustin Cionca: " Arădeni, duminică votaţi echipa PNL, pentru Aradul puternic!"

Județul Aradul se află în fața unei alegeri importante. Cu ajutorul dvs., duminică putem avea un prim-ministru ardelean, care să își continue proiectele bune pentru România și pentru județul Arad. El are însă nevoie de o echipă puternică, de oameni cu putere de muncă, buni cunoscători ai satelor și comunelor noastre, ai vieții din orașe, profesioniști formați în administrația locală. Duminică, mai mult decât oricând, este nevoie de sprijinul dvs. pentru această echipă, echipa liberalilor arădeni, singura capabilă să facă județul Arad puternic și respectat la București! 

Iustin Cionca:
Comentează 1

Vă mulţumesc pentru munca pe care aţi depus-o în campania electorală! Am reconfirmat că suntem echipa cea mai puternică din Arad! Acum, e nevoie de un ultim efort din partea primarilor, consilierilor judeţeni şi locali, a prietenilor şi susţinătorilor noştri, pentru ca PNL Arad să realizeze într-adevăr acel rezultat foarte bun pe care îl aşteptăm!

Pentru noi, interesul Aradului este cel mai important. Două treimi din localitățile județului, primăria municipiului Arad și Consiliul Județean sunt conduse de PNL. Oamenii din aceste localități spun că sunt conduse bine, pentru că schimbarea în bine este vizibilă! Astăzi, județul Arad este unul dintre cele mai dezvoltate din România, chiar dacă știm că mai sunt încă multe de făcut. Muncim pentru Arad și arădeni, muncim pentru fiecare localitate din județ și ne dorim să avem un guvern care să ne ajute, nu unul care izolează Aradul și îi fură resursele.  

PNL are proiecte mari în județul nostru: vrem să aducem bani de la București pentru repararea drumurilor, începem construirea unui spital pentru copii și a unei maternități, în următorii ani dezvoltăm calea ferată Arad-Timișoara, discutăm cu investitori pentru locuri de muncă mai bine plătite, investim în școli. Am demarat un program de reabilitare a celor 307 km de drumuri judeţene de la care PSD a retras finanţarea. Și, nu în ultimul rând, prim-ministrul ardelean susținut de PNL va înființa Ministerul Satului, cu investiții de 11 miliarde de euro în următorii patru ani în creșterea calității vieții la țară! 

PNL îl susține ca premier pe ardeleanul Dacian Cioloș. PSD, pe Liviu Dragnea, din Teleorman, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și judecat într-un nou dosar, Dosarul Bombonica! România nu are nevoie de un prim-ministru pușcăriabil, ci de un ardelean cinstit, serios, care calmează sălbăticia din țară și face treabă bună. România nu are nevoie de un prim-ministru care se gândește cum să scape de justiție, ci de un prim-ministru ardelean, de bun simț, care se gândește la oameni și le rezolvă problemele!

Știți că PNL a realizat cele mai importante investiții în județul Arad. În schimb, ori de câte ori PSD a fost la guvernare, a lăsat Aradul la urmă! Pesediștii au luat banii de la satele și comunele noastre, au luat banii orașelor din județul Arad și i-au folosit în alte regiuni din țară. PSD și-a bătut joc de arădeni tot timpul: nu a dat niciun ban pentru spitalele noastre, pentru educație, pentru investițiile în drumuri. Prima măsură a ultimului guvern PSD a fost să taie toate investițiile în drumurile din județul Arad! Așa se întâmplă și acum, când aduce din Dolj un candidat la Parlament. Pentru acest pesedist doljean, nu Aradul e important, ci să profite de Arad, ca să ajungă el în Parlament!

Vrem să dezvoltăm județul Arad în continuare, ca tinerii noștri să nu își dorească să plece în străinătate, ci să găsească la ei acasă ce caută în occident - locuri de muncă și o viață mai bună; copiii noștri să rămână lângă părinți și bunici, să îi ajute așa cum, la rândul lor, au fost și ei ajutați. 

Iată de ce vă cer ca duminică, la alegerile parlamentare, să faceţi un ultim efort şi să mobilizaţi arădenii la vot, să susțineți echipa PNL și prim-ministrul din Ardeal!  

Comunicat PNL Arad


Scrie un comentariu

trimite