Vremea Romania, Arad 17°C

Stiri Arad

Irina Begu a fost eliminată în primul tur al turneului de la Tianjin

Irina Begu (România, 57 WTA) a cedat clar lupta cu Maria Şarapova (Rusia, 86 WTA), scor 6-4, 6-2 în manşa inaugurală a turneului International de la Tianjin (China).

Irina Begu a fost eliminată în primul tur al turneului de la Tianjin
Comentează 0

Irina Begu rămâne fără set câştigat în întreaga carieră în faţa Mariei Şarapova, rusoaica impunându-se cu 6-4, 6-2 în a treia lor confruntare directă. Meciul din turul I al turneului de la Tianjin, dotat cu premii în valoare totală de 500.000 de dolari, a durat o oră şi 23 de minute, fiind dominat de superstarul din Rusia. Begu a contat doar o jumătate de set, apoi românca a cedat total iniţiativa.

Begu a început curajos şi a condus chiar cu break, la 4-3, însă şi-a pierdut brusc din consistenţă. Inevitabil, tăvălugul Şarapova a făcut ravagii, câştigând următoarele 6 game-uri. Odată intrată în control, "Masha" nu a mai putut fi încurcată de Irina, iar duelul a fost decis în minimum de seturi, scor 6-4, 6-2. Begu se mulţumeşte cu un cec de 3.000 de dolari, în timp ce Şarapova îşi continuă cursa spre primul titlu al sezonului.

 

Scrie un comentariu

trimite