Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ionel Bulbuc (PNL): „Aradul simte zilnic incompetența parlamentarilor PSD!”

Ionel Bulbuc (PNL): „Aradul simte zilnic incompetența parlamentarilor PSD!”
Comentează 0

“Domnule deputat PSD, Adrian Todor, știm deja că partidul dumneavoastră se împotrivește culturii arădene, dovadă fiind jignirile făcute de către colegul PSD, Vărcuș, la adresa îndrăgitului actor arădean Zoli (pentru prieteni) Lovas.  Prin urmare nu mă surpinde că după ce ați încercat, fără succes, să demolați instituția numită Zoli Lovas acum vă aruncați asupra nimicirii instituției culturale arădene de renume, Teatrul Ioan Slavici.

În calitate de actor realizez că există și oameni care urăsc teatrul, cultura, arta și frumosul, însă îmi doresc ca aceștia să nu ajungă în legislativ pentru a bloca proiectele culturale sau de reabilitare a instituțiilor de cultură. Din nefericire PSD și reprezentanții săi nu se mulțumesc doar prin a ataca valorile culturii arădene sau prin promovarea personajelor mediocre în funcțiile de conducere ale instituțiilor de învățământ, ci acum sunt împotriva reabilitării Teatrului Ioan Slavici.

Știm domnilor parlamentari PSD că nu vă place cultura...arădeană pentru că am văzut suma infimă pe care guvernul vostru a acordat-o Aradului la acest capitol. Ne-ați demonstrat că nu mergeți la piese de teatru pentru că altfel nu v-ați fi permis să îl jigniți pe colegul meu de scenă. Și sunt convins că nu aveți de gând să frecventați stagiunea teatrală arădeană pentru că altfel v-ați fi dorit modernizarea clădirii teatrului.

În concluzie, domnule Todor, cu distribuția pe care ne-o oferă partidul dumneavoastră, Gigă Contra ar fi personajul reprezentativ” a încheiat consilierul PNL, Ionel Bulbuc.

Comunicat PNL Arad

 


Scrie un comentariu

trimite