Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iohannis, un nou atac la Guvernul Dăncilă

Iohannis, un nou atac la Guvernul Dăncilă -Ziua și atacul președintelui Iohannis la adresa Guvernului Dăncilă. Șeful statului nu a ratat nici vizita la Uzina Dacia pentru a trimite iar săgeți către Palatul Victoria.De la Pitești, Iohannis a criticat cabinetul Dăncilă pentru lipsa autostrăzilor și pentru relația proastă cu firmele străine.

Iohannis, un nou atac la Guvernul Dăncilă
Comentează 0

Iohannis, un nou atac la Guvernul Dăncilă - "Dezvoltarea infrastructurii este chiar cheia prosperităţii, iar lipsa de autostrăzi este reclamată aşa cum vedem în prezent deopotrivă de mediul economic, dar pe bună dreptate şi de cetăţeni. Românii îşi doresc un trai mai bun şi recurg la proteste până acum greu de imaginat pentru a atrage atenţia asupra acestor probleme acute", a spus şeful statului, la Piteşti.

Potrivit acestuia, cei 15 kilometri de autostradă daţi în folosinţă în ultimul an înseamnă "ridicol de puţin".

"În afară de hărţi colorate şi planuri frumoase - lumea se uită şi la rezultate -, iar cei 15 km de autostradă daţi în folosinţă în ultimul an şi jumătate înseamnă ridicol de puţin, dovada lipsei de capacitate, de mobilizare în jurul unui obiectiv naţional esenţial", a afirmat Iohannis.

În acest context, el a subliniat că îşi doreşte să vadă "oameni mai responsabili în funcţiile executive, care să gândească dincolo de interesul de partid, în interesul României".

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite